התנהגות מוזרה לתינוק בן שנה ו-4

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות מוזרה לתינוק בן שנה ו-4
    אמא1
    03/05/2012

הבן שלי בן השנה וארבע כמעט אני מוצאת אותו לעיתים מתעורר מהשינה או לקראת לפנות בוקר מתנהג באופן מוזר כשהוא במיטה.

הוא שוכב על הבטן כשידיו צמודות לגופו ומעלה ומוריד את האגן התחתון כלפי מטה ומעלה בתנועות עולות ויורדות נמוכות.. לעיתים כשאני מנסה להעיר אותו הוא ממשיך בתנועות למרות שאני יודעת שהוא ער...

במה מדובר? האם מרגיע את עצמו? מה ניתן לעשות?

אציין כי כשהוא ער הוא ילד נורמלי בכל מובן התנהגותי , גופני ורפואי והתפתחותי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התנהגות מוזרה לתינוק בן שנה ו-4 - תגובה

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    04/05/2012

נשמע כפעילות הרגעה וגרייה עצמית למרות שתנוחות אלו יותר אופייניות בבנות מאשר בבנים.אם את לוקחת אותו בידים והכל נעלם זה בהחלט יכלול להרגיע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ושאלה

אמא1
    04/05/2012

ראשית אחרי שהוא מתעורר ורואה שאני נמצאת בחדר הוא מפסיק וכמובן בזמן ערותו המלאה כשהוא לא במיטה הוא לא עושה את זה.
    איפה ניתן לקרוא על זה ומדוע מדובר בהתנהגות האופיינית לבנות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ושאלה - תגובה

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    04/05/2012

אין כמעט חומר
    ובנות נוטות יותר לנענע את האגן לגריה עצמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו