מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התנהגות מוזרה לתינוק בן שנה ו-4אמא103/05/2012
הבן שלי בן השנה וארבע כמעט אני מוצאת אותו לעיתים מתעורר מהשינה או לקראת לפנות בוקר מתנהג באופן מוזר כשהוא במיטה.
הוא שוכב על הבטן כשידיו צמודות לגופו ומעלה ומוריד את האגן התחתון כלפי מטה ומעלה בתנועות עולות ויורדות נמוכות.. לעיתים כשאני מנסה להעיר אותו הוא ממשיך בתנועות למרות שאני יודעת שהוא ער...
במה מדובר? האם מרגיע את עצמו? מה ניתן לעשות?
אציין כי כשהוא ער הוא ילד נורמלי בכל מובן התנהגותי , גופני ורפואי והתפתחותי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהגות מוזרה לתינוק בן שנה ו-4 - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב04/05/2012נשמע כפעילות הרגעה וגרייה עצמית למרות שתנוחות אלו יותר אופייניות בבנות מאשר בבנים.אם את לוקחת אותו בידים והכל נעלם זה בהחלט יכלול להרגיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ושאלה
אמא104/05/2012ראשית אחרי שהוא מתעורר ורואה שאני נמצאת בחדר הוא מפסיק וכמובן בזמן ערותו המלאה כשהוא לא במיטה הוא לא עושה את זה.
איפה ניתן לקרוא על זה ומדוע מדובר בהתנהגות האופיינית לבנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ושאלה - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב04/05/2012אין כמעט חומר
ובנות נוטות יותר לנענע את האגן לגריה עצמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)