חבלה בראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבלה בראש
    ימית
    24/07/2012

בס"ד

שלום רב,
    בני בן השלוש נפל מכדור פיזיו ביום שבת האחרון וקיבל מכה חזקה בראש מאחור, אחריי כמה שעות הוא הקיא, עלינו לבית חולים עשו לו בדיקת עיניים , הכל היה תקין ושחררו אותנו, למחרת הוא סבל מכאבי ראש חזקים מאוד ובהפניית רופא המשפחה עלינו לעשות c.t כשהגענו לבית החולים בדקו לו חום - והיה לו 38.0 מעלות - אישפזו אותנו, וטענו כי הם לא ממהרים לעשות לו c.t כי הוא במעקב( גם (אני מודעת להקרנה בבדיקה זו ואכן מעדיפה להימנע אך בד בבד מדובר בראש של הילד שלי ואינני רופאה). עם הזמן התסמינים היו חיוביים: הוא משחק, מעט אוכל (לא כרגיל), נתנו לו לרוץ...ללכת בקו ישר.. ושיחררו אותנו אתמול הצהריים , בלי שעשינו c.t .
    מאתמול בערב יש לו התקפות של כאבי ראש מאוד חזקים, הוא מש משפשף את הראש מכאב, בלילה הוא קם 3 פעמים בבכי ובטענה כי כואב לו הראש וכמו כן הבוקר גם כואב לו הראש לסירוגין.. שאלתי היא : האם לעלות לבית חולים ובכל זאת לעשות לו c.t ?
    האם זה תקין שעדיין ייכאב לו הראש מהמכה שחטף , עברו כמעט 72 שעות...
    הא במעקב צמוד שלי אבל עדיין אני לא יודעת מה הכי נכון לעשות..

אודה לכם על העזרה,
    בברכת יום טוב,
    ימית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חבלה בראש

הוספת תגובה

• חבלה בראש - תגובה

פרופ' רחל שטראוסברג
    29/07/2012

כדאי לגשת למיון ילדים ולהיבדק על ידי נוירולוג ילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו