הפרעת קשב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת קשב
    דנה
    28/07/2012

1. האo אומגה 3 מסייע בהפרעת קשב וריכוז בלימודים ?
    2 נירולוגים שהלכתי אליהם מחזיקים בדעות שונות : הראשון ממליץ והשני לא היה נותן
    את זה לחתול שלו מה דעתך ?..

2. לבני בן ה-8 הומל la20 שגורם לו כאבי בטן ,שמעתי שיש la10 האם כדאי לפנות לנוירולוג לקבל מרשם לריטלין זה ולראות את ההתקדמות ש הילד ?
    מה ההבדל בניהם ?

3. אני חוששת מאוד מתופעות הלוואי , נזק עתידי , שינויים בהתנהגות הילד-/שמחת החיים
    ובכלל הדעות חלוקות בעניין .
    ציונים של הילד אינם גרועים אך המורה שמה לב שאינו מרוכז, נוטה לדיבור ולתיפוף בגוף
    בהתאם לשאלון שמולה ע"י המורה הוחלט ע"י נירולוג להתחיל טיפול בריטלין ולעקוב אחר
    השינויים ... הבנתי שתמיד יהיו שינויים גם אם אדם רגיל ייקח ריטלין ...
    מה דעתך על ריטלין האם השימוש בו בטוח מאוד ?
    מה החלופות הקיימות בשוק ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת קשב

הוספת תגובה

• הפרעת קשב - תגובה

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    28/07/2012

אין הוכחות ברורות לגבי השפעת אומגה שלוש וכמו שאני אומרת למטופלים שלי ככל הנראה לא יכול להזיק
    לגבי ריטלין LA 10 איני בטוחה שנכנס כבר לשיווק מלא בתוך הסל הרופא שלך יכול לבדוק מול הקופה.
    ריטלין הינה תרופה בטוחה אם הילד מגיב לה בחיוב ואין תופעות לוואי אז אין מה לחפש מתחת לאדמה אם מאבד משימחת חייו, יש לו כאבי בטן וכאבי ראש או מופיעים טיקים ברור שאינו מתאים. התכשירים הנוספים בשוק הם מאותה משפחה ואין להם יתרונות "בריאותיים אלא במרקרה שיש תופעות לוואי עלותם מאוד גבוהה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו