מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רעידות בגוף לילד בן שנהליאת28/07/2012
שלום רב.
בני בן השנה פג שנולד בשבוע 34 ללא מצוקה נשימתית
הוא מעוכב התפתחותי ,יש לו גמישות יתר וטונוס שרירים מוגבר ונמוך
הוא מטופל בפיזיותרפיה ,ונמצא במעכב במכון להתפתחות הילד
הרופא הנירולוג ובאבחון של הפיזיותרפיה הם שמו לב שיש לו רעידות בגוף וביקשו לעשות מעקב .
בשבוע האחרון הרעידות החריפו הרעד נמשך כמשך כמה שניות או דקה ותדירות גבוהה למשל אתמול ב10 דקות היו לו 4 פעמיים רעידות
ביצענו בדיקות דם והכול תקין
ממה יכול לנבוע הרעידות בגוף ?אני מאוד מודאגת לבן שלי וקשה לי לראות אותו במצב הזה
האם עלי ללחוץ על מנת שרופא נירולוג יראה אותו?חשוב לי לציין שהפיזיותרפיסטית שלו מודאגת ואמרה לנו שזה לא תקין בכלל
גם עלי לציין יש לו המון קליקים מהאזורים של המפרקים הברכיים ורגליים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעידות בגוף לילד בן שנה - תגובה
פרופ' רחל שטראוסברג29/07/2012לא ציינת האם הוא מאבד הכרה בזמן הרעידות, האם מכחיל או מחויר. יש לפנות להערכה לנוירולוג ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ליאת29/07/2012אין איבוד הכרה ואינו מכחיל רק מופיע רעד בגפיים התחתונות העליונות וראש
הילד פשוט צורח שזה קורה לו תוך כדי זחילה
טלפנתי לשניידר עם הפנייה דחופה אך לצערי אין תורים זמינים מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה
ליאת29/07/2012הרופאה היום ראתה אותו וציינה במכתב שזה נראה כמו מחלת פרקינסון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)