מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- cyclic predictable vertigoבשם ילדי06/08/2012
שלום:
שני ילדי (בן ובת) סובלים מהתקפי סחרחורת מחזוריים (הבת כל 65 יום הבן כל 75 יום)
לבת יש גם כאבי ראש נלווים. לשניהם אמרו לי שזה סוג של מיגרנה. ההתקפים נמשכים כ - 5 ימים ומשביתים אותם מכל פעילות. (שלא לדבר על הסבל)
האם משהו יכול להסביר לי את המנגנון שגורם להתקף להיות כל כך מחזורי. (אם כן אולי ידע לומר איך לטפל)
עד היום לא הצלחנו בשום צורה לטפל ביעילות בבעיה למרות ביקורים חוזרים ונשנים אצל נוירולוגים.
בתי סובלת כבר 5 שנים. בני שצעיר ממנה "רק" שנתיים.
האם משהו מכיר,יודע, על טיפול שיכול לעזור. או רופא שמתמחה בכך.
קראתי מאמר של דר' לובל בנושא, אך השורה התחתונה הייתה ששום טיפול לא עזר באמת ויש להמשיך ולחקור. אולי משהו חוקר?
אשמח לכל מידע,
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה בנושא התקפי סחרחורת חוזרי
בשם ילדי18/08/2012שלום:
עברו 75 יום והבן שלי שוב עם סחרחורת. ההתקפים מחזוריים כמו שעון.
איזה טיפול מוצע לבעיית סחרחורות?
אולי בכל זאת תשןבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה בנושא התקפי סחרחורת חוזרי - תגובה
פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי22/08/2012אני מסכימה שזה סוג של מיגרנה
ליתר בטחון אני ממליצה לבצע MRI EEG בדיקת שמיעה ובדיקת קרקעית עיניים (אם לא בוצע).
הטיפול כולל כל מה שנותנים במיגרנות
אפשר לנסות סטונרון (לסחרחורת)
טיפול מונע לא נראה לי מכיון שההתקפים אינם תכופים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,
בשם ילדי22/08/2012תודה,
כל הבדיקות האלה בוצעו מזמן.
אני מבינה שלסחרחורת אין טיפול יעיל.
לאחרונה שני הילדים נוטלים b2 במינון של 200 מ"ג.
אצל הבן ראינו בהתקף האחרון הקלה משמעותית ביותר.
נקווה לטוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)