מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות חריגותאמא לבן 5 שב'14/11/2012
שלום,
אני אמא לבן 5 שבועות, שנולד בלידת וואקום והיו מים מאקוניאלים וירידות דופק בזמן הלידה. כשהילד יצא לא עשו ממנו שאיבה כי טענו שהוא היה נקי כשיצא.
ההתפתחות שלו נראית תקינה מלבד 2 תופעות-
1 . פעמים ספורות ראיתי רצף של רפלקסי מורו,כלומר, בערך 6-7 קפיצות ברצף. בדרך כלל יש לו רק קפיצה אופיינית אחת, אבל כאמור היו כמה פעמים של רצף ארוך.
2. במהלך השבועיים האחרונים היו 3 פעמים בהן הילד השמיע צרחה מחרידה, כאילו קרה משהו, זה גרם לי לרוץ בפחד למיטתו . הצרחה הייתה מאוד חריגה ולא נשמעה כמו צרחה של תינוק. באחת הפעמים ראיתי שלפני הצרחה כאילו תקף אותו משהו כמו כאב או משהו וגרם לו לפעור עיניים ואז להשמיע את הצרחה.
הרופאה שלחה אותנו לאבחון נוירולוגי ובדיקת איאיג׳י אבל אני מאוד מוטרדת בינתיים (התור לא קרוב) אשמח לדעתך.
תודה מראש,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות חריגות - תגובה
פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי23/11/2012צריך להמתין לתוצאת אאג.
ההתקפים האפילפטיים דמויי מורו לרוב מופיעים בגיל יותר מאוחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)