ריטלין וחרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריטלין וחרדות
    תמר
    27/11/2012

בני בן 5 ולאחר אבחון ADHD הומלץ לנו לתת לו ריטלין, וברור לי גם שהוא זקוק לריטלין.

הבעיה היא שממה שאני קוראת אני מבינה שריטלין גורם לחרדות, וזה קצת מפחיד אותי כי יש לו גם ככה סימנים של חרדות מידי פעם (למשל דברים שנראים כמו OCD).

היום קראתי דברים שאומר פסיכיאטר למבוגרים ולפיהם מהניסיון שלו במחצית מהמקרים החרדה נמשכת מעבר לזמן נטילת התרופה ומתפתחת להפרעת חרדה של ממש.
    האם זה גם הניסיון שלכם?

אני מחכה כבר תקופה ארוכה לרגע שנוכל להתחיל לטפל בריטלין ועכשיו מה שקראתי גורם לי לחוסר ביטחון בטיפול המתאים.
    האם יש סימנים מיוחדים שאנחנו ההורים צריכים לשים אליהם לב, על מנת למנוע הפרעת חרדה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריטלין וחרדות

הוספת תגובה

• ריטלין וחרדות - תגובה

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    28/11/2012

ריטלין אכן יכול גם לגרום לחרדות וגם להעצים הפרעת חרדה קיימת צריך (אם אין ברירה בגיל זה ) לתת ריטלין בזהירות כלומר להתחיל במינון נמוך של חצי כדור ולעקוב אחר התנהגותו.יש סיכוי טוב שהחרדות יתמתנו אם תחליטו להפסיק ריטלין בעקבות התגברותן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו