מיגרנה עם אאורה וטיפול מונע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיגרנה עם אאורה וטיפול מונע
    אירית
    17/01/2013

שלום.ברצוני להתייעץ.בתי כמעט בת 12 ולפני שנה וחצי התחילו אצלה התקפים שמתחילים כהפרעה בראיה,לחץ בעיניים,חולשה בגפיים,נימולים בפנים,דיבור מרוח ולבסוף כאב ראש עם הרבה הקאות.עברנו 2 מ.ר.י ו מ.ר.א-תקין.אקו לב-תקין.קיימת פסאודופפילאדמה בעין שמאל שנמצאה במהלך תקופה זו.הרופאים אומרים שככל הנראה זאת מגרנה מורכבת.עד עכשיו הינו ללא טיפול(רק בזמן ההתקף עם נורופן).לפני חודש סוף סוף נבדקנו ע"י נוירולוג בשניידר שקבעה טיפול מונע ע"י דרלין.הבעיה שעוד לפני שהתחלנו את הטיפול נבדקנו גם במרפאה לכאבי ראש באישפוז יום(שניידר) והרופאה בתוקף סירבה לטיפול ע"י דרלין ואמרה שבמגרנה מורכבת אסור לקחת דרלין אלא צריך לתת לבתי טיפול מונע ע"י טופמקס. אני לא יודעת מה לעשות ואיזו תרופה לתת במיוחד קראתי שיש תופעות לוואי קשות.איזו תרופה לתת לבת שלי. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בבקשה תתייחסו לשאלה שלי

אירית
    19/01/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיגרנה עם אאורה וטיפול מונע - תגובה

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    28/01/2013

אכן עדיף במיגרנה מורכבת לטפל בטופמקס או דפלפט הטיפול בטופמקס במינונים נמוכים כנהוג במיגרנה אינו מסוכן כלל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו