הזיות חום ילד בן 6

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזיות חום ילד בן 6
    אסתי פרטוש
    10/02/2013

שלום רב, לבני בן ה6 היה חום גבוה. 39.6 ואובחנה שפעת. בלילות הוא היה קם ואומר דברי טירוף וחוסר הגיון. שהוא מפחד מאבא, שאני אעשה דברים ללא הגיון. נראה כאילו הוא רואה דברים שכנראה הפחידו אותו. העיניים פתוחות לרווחה וכל גופו רועד. הרגעתי אותו בחיבוק, שטפתי לו את הפנים ואמרתי דברים מרגיעים שאמא אוהבת ושאמא פה ...עד שהוא היה חוזר לעצמו ונרדם. כך קרה 4 פעמים בלילה, גם כשהחום ירד. היום כשהוא אחרי השפעת, הוא אומר לי כשהוא מסתכל עליי שלפעמים הוא רואה איברים בפניי שגדלים (לדוגמא עין גדולה במיוחד) או דברים שמצטמצמים יותר מהאחרים. אני דואגת... משהו קרה לו בעקבות החום? האם נפגע משהו במוחו? אולי אלו דמיונות של ילד בן 6 שמחפש תשומת לב. אני צריכה לקחת אותו לנוירולוג? הוא עבר בדיקת ראייה והכל תקין. האם 4פעמים בלילה הזיות חום, זה נורמלי? אנא חזרו אליי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזיות חום ילד בן 6

הוספת תגובה

• הזיות חום ילד בן 6 - תגובה

פרופ' רחל שטראוסברג
    13/02/2013

נשמע שמדובר בתופעת " עליסה בארץ הפלאות" של הגדלה או צמצום מראות כחלק מזיהום ע"י נגיף EBV הנגיף של מחלת הנשיקה. יש להיוועץ בנוירולוג ואולי לבצע EEG .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו