מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות קשב וריכוז +זיכרון טווח קצרגרג21/05/2013
אז ככה, אני בעל הפרעות קשב וריכוז+ לקויות למידה+ הזיכרון לטווח הקצר שלי נחלש...
ניסיתי לקחת כל מיני סוגים של ריטלין שעזרו לי אך גרמו לתופעות לוואי ולכן הפסקתי.
אני מאד מתוסכל כי אני מרגיש שאני לא מצליח למצות את היכולות שלי, אני כן מבין דברים ולא יצא לי להתקל בחומר שהוא מסובך לי מידי אני פשוט לא מצליח להתעמק בו וגם מהחומר הכי פשוט נוצר לי בלאגן בראש ואני שוכח אותו מהר.
אני מעוניין לפתור את הפרעות הקשב והריכוז שלי, להפטר מלקויות הלמידה ולשפר את הזיכרון שלי לרמה גבוהה, אני מוכן להשקיע את כל כולי בכך.
מה עליי לעשות?
שאלה שנייה- אני מעוניין בניצול של יותר תאים מוחיים, זה אפשרי? האם זה אפשרי להפוך ל"חכם יותר"? ואם כן, מה הדרך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות קשב וריכוז +זיכרון טווח קצר - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב21/05/2013אין דרך להפוך לחכם יותר אלא רק למלומד יותר
אם ריטלין גרם לתופעות לוואי ישנן תרופות שאינן בסל כגון אדרל וסטרטרה שעולות די הרבה כסף אך לעיתים באופן אקראי אינן גורמות לאותן תופעות לוואי או לחומרה פחותה שלהם לצורך כך עליך לנות לנוירולוג התואם את גילך ולהבדק ולשקול מתן תרופות אלה הקופות חד משמעית לא מממנות אותן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)