שלום יש לי אחיינית בת 11 ההורים שלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יש לי אחיינית בת 11 ההורים שלה
    לי
    25/05/2013

גרושים לפני כחודש היא הרגישה הירדמות באצבע ואח"כ ביד לקחו אותה לבית חולים בבית חולים עבר לה הסימפטום. שלחו אותה הביתה ואמרו שאין לה כלום.אמרו שזה כנראה חרדה מאז היא מטופלת אצל פסיכולוג בבית ספר.
    מאז כל פעם היא מרגישה שנרדם לה חלק אחר בגוף היא גם אומרת שהיא חשה טשטוש בראייה אתמול היא ביקרה אצלינו ופתאום היא התחילה לבכות ששורפת לה העין והיא לא מרגישה חצי פנים התחושה עבר לה לאחר דקות בודדות.
    יש לכם מושג מה זה התופעות הללו?
    אמא שלה לוקחת אותה רק לרופא המשפחה ואומרת שזה כנראה חרדה שזה מה שאמרו לה לפני כחודש בבית חולים היא מתעקשת על זה .
    היא חושבת שזה בגלל המתח לפני בר מצווה וזה אתמול אמרתי לאמא שלה שתיקח אותה לניורולוג היא מתעקשת שלא ואומרת שבדק אותה כבר בבית חולים.
    מה דעתכם? מה לעשות במקרה הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש לציין שבבית חולים נעשו לה בדיקות

לי
    25/05/2013

תקינות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לציין שבבית חולים נעשו לה בדיקות - תגובה

פרופ' רחל שטראוסברג
    02/06/2013

יש להביא את הילדה במהירות לנוירולוג ילדים שיתייחס לתלונותיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו