זקוקה לעזרת מומחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרת מומחה
    שלי
    04/10/2013

שלום,

השאלה שלי אינה טריוויאלית ואני מקווה שתסכימו לענות עליה על אף שאולי תיראה מעט מוזרה.

לפני מס' ימים לקחתי את בני בן החצי שנה ל MRI מוח באחד מבתי החולים בארץ. כשהגענו היה במקום כאוס רב והתור שלנו נדחה בשעתיים וחצי.

לבסוף כשנכנסנו לא התבקשנו לזהות את שם הילד (אמרו לנו שנצטרך לאמת באמצעות מדבקות שאכן מדובר בבננו אך זה לא קרה).

הכניסו אותו כאמור ללא זיהוי לבדיקה (אני הייתי איתו עד שהורדם) ובסיומה נתנו לנו דיסק.

השאלה הלא פשוטה שלי היא: איך אוכל לדעת שלא נתנו לי בטעות דיסק של בדיקה אחרת? אמנם השם של הילד מופיע על הדיסק, אך איך אוכל לדעת שמה שקיים אצלי זו אכן ההדמיה של המוח של הבן שלי ? (טרם קיבלנו פענוח).

לפנינו היו עוד ילדים אולם בגילאים אחרים. האם רופא שיראה את הפענוח יוכל להגיד לי כי אכן מדובר במוח של תינוק בן חצי שנה? (כלומר: האם מבנה המוח של ילד בן חצי שנה שונה מזה של ילד בן חמש או בן 8 ?).

איך אוכל להרגיע את החרדה שלי על סמך ממצאים עובדתיים?

תודה וסליחה על השאלה המוזרה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרת מומחה

הוספת תגובה

• זקוקה לעזרת מומחה - תגובה

פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי
    04/10/2013

מבנה המוח של יד בן חצי שנה שונה מילד בן שמונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה לעזרת מומחה - תגובה

פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי
    04/10/2013

מבנה המוח של ילד בן חצי שנה שונה מילד בן שמונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על ההתייחסות!

שלי
    05/10/2013

האם קיים הבדל גם בין מוח של תינוק בן חצי שנה לילד בו 4/5? האם זה משהו שמבחינים בו ב MRI?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על ההתייחסות! - תגובה

פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי
    05/10/2013

כן בהחלט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו