רעד בידיים אצל ילדה בת 6.5.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעד בידיים אצל ילדה בת 6.5.
    שלי
    09/10/2013

שלום רב,

בתי בת שש וחצי. בשנתיים האחרונות הבחנו (הגננת וההורים) ברעד בשתי הידיים, בשעות הבוקר בעיקר. אין בעיה עם מוטוריקה עדינה והתוצרים איכותיים. פנינו שוב ושוב לרופא משפחה, שהפנה למרפאה בעיסוק, אשר קבעה שמלבד "רגישות יתר" והזעה חמורה בכפות הידיים, אינה מבחינה בדבר.

להרגשתי, המצב מחמיר. הילדה מפילה דברים, השתיה תמיד נשפכת לה ואני מבחינה ברעד בודאות. האם המקור יכול להיות נוירולוגי ? אם כן, כמה דחוף להגיע לנוירולוג/ית לבדיקה (התורים רחוקים)?

תודה מראש,
    שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעד בידיים אצל ילדה בת 6.5.

הוספת תגובה

• רעד בידיים אצל ילדה בת 6.5. - תגובה

פרופ' רחל שטראוסברג
    09/10/2013

יש להיוועץ במהירות עם נוירולוג ילדים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעד בידיים אצל ילדה בת 6.5. - תגובה

פרופ' רחל שטראוסברג
    09/10/2013

אם יש חיתוך אחוזוני היקפי ראש כלפי מטה יש להיוועץ במהירות עם נוירולוג ילדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היקף הראש

שלי
    10/10/2013

תודה על התגובה המהירה.

בבירור מול טיפת חלב. היקף הראש עד גיל שנתיים היה בין אחוזון 25 ל-50, ללא שינוי ניכר או מגמת קיטון.

לא מצאתי עקומת היקף ראש לגיל 6.

האם המידע עד גיל שנתיים מספיק בשביל להרגע?

תודה רבה
    שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו