מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אולטרה סאונד מוח מסוכן לתינוק ?איציק29/10/2013
בזמן שיחרור מבית החולים התבקשתי לבצע לתינוק בדיקת אולטרה סאונד למוח לעוד חודש מיום השיחרור
תקציר - לבן שלי היו פירכוסים (כנראה) והפסקות נשימה
הוא עבר את כל הבדיקות
דם ,נוזל עמוד שידרה, MRI ,EEG וכו"ו ולא מצאו כלום
כיום הוא בן חודש וחצי כבר שלשה שבועות שאין לו פירכוסים
בוצע לפני שבוע EEG תקין
מחרתיים אני אמור לבצע לו בדיקת אולטרה סאונד
הבעיה שבדקתי באינטרנט ומצאתי משהו מאד מדאיג לבדיקה זאת
ציטוט :
" מתואר בדרך כלל "מבחן בטוח" כי הוא לא משתמש מייננת מומים, אשר עשוי להוות סכנה כגון השבירה כרומוזום ופיתוח סרטן. עם זאת, אולטראסוניות אנרגיה יש שני אפקטים פיזיולוגית פוטנציאליים: מגבירה את התגובה דלקתיות; היא לחמם רקמות רכות. אולטרסאונד האנרגיה מפיקה גל ללחץ מכני דרך רקמות רכות. גל הלחץ זה עלול לגרום בועות מיקרוסקופיים רקמות חיים, עיוות של קרום התא, המשפיעים על יון fluxes ופעילות intracellular "
אני גם מפחד שזה פתאום יעורר לו את הפירכוסים שנעלמו
את הנורולוג שלי אני לא מצליח לתפוס ואין לי עם מי להתייעץ
מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אולטרה סאונד מוח מסוכן לתינוק ? - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב30/10/2013אין כל סכנה בבדיקת US ראש!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)