מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיקים אצל ילד בן 8שרית21/11/2013
שלום רב בני בן ה8 כבר מספר שבועות מידי פעם מרים את הכתף ללא שליטה וכשאני שואלת אותו מדוע הוא עושה את זה הוא אומר שהוא מרגיש שיש לו קליקים( כמו שעושים עם האצבעות) לפני שהתופעה הזאת החלה הוא היה משחק עם העניים ופתאום מסתכל כפוזל . בשבוע האחרון הוא מתלונן שהוא רואה את הלוח זז מצד לצד .
היום הייתי איתו אצל רופא עיניים והרופא אמר שהראיה שלו תקינה לחלוטין שהוא מציע לפנות לרופא המשפחה שיפנה לנוירולוג . אני מאוד מאוד מודאגת קבעתי תור לרופאת המשפחה אך מנסיוני התורים לנוירולוגים מאוד רחוקים.
אני מבקשת כי תסבירו לי על מה נתופעות שציינתי יכולות להעיד ? ברור לי שנצטרך לעשות בדיקות על מנת להבהיר את התמונה אבל אשמח להבין מה זה יכול להיות?
רוב תודות וכל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיקים אצל ילד בן 8 - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב22/11/2013נשמע כמו טיק'ים פשוטים שזו תופעה שכיחה אצל ילדים אצל חלק חולפת ואצל חלק מתחלפת מסוג לסוג אם לא מאוד פעיל וזה לא מפריע לו אין תורך בבדיקה נוירולוגית וטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)