וידאו eeg

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וידאו eeg
    אבחנה
    11/02/2014

שלום רב
    ניקבע לי תור לוידאו eeg . נאמר לי שלמשך 7 ימים אני אהיה מחוברת 24 שעות למצלמה ולמכשיר eeg ובמידה ויתרחש התקף אז הוא בו זמנית יצולם ובו זמנית יבוצע eeg [בזמן התקף ] ובדיקה זו מאשרת |הדגש|סופית|סדגש| נוכחות של מחלת אפילפסיה או שוללת אותו. האם זה נכון? האם הרופא יכול להפסיק לי התרופות האנטי אפילפטיות[מאוד אשמח] לפי בדיקה זו ולהפנות אותו לטיפול אחר?כי אני מטופלת בתרופות אנטי אפילפטיות למרות שבדיקות eeg כולן היו תקינות [בערנות ובהתקף] . אבל נאמר לי שהתיאור שלי להתקפים ושל בני המשפחה תואם בסבירות גבוהה אפילפסיה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וידאו eeg

הוספת תגובה

• וידאו eeg - תגובה

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    12/02/2014

אם אכן יהיה ארוע הזהה לארועים שאת ובני משפחתך מתארים תוך כדי בדיקת הוידאו איאיגי יהיה ניתן לאבחן כמעט בוודאות מלאה אם מדובר בפרכוס אפילפטי או פרכוס
    PSEUDO
    מערך וידאו איאיגי יכול לאפשר הורדה הדרגתית או הפסקת תרופות תוך השגחה (לכך הוא בנוי וכך להביא לכך שפרכוסים יתרחשו למרות שהם קיימים בתדירות נמוכה בהרבה ביום יום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו