היקף ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היקף ראש
    שירי
    10/05/2014

שלום בני בן חודשיים וחצי נולד בלידת וואקום שבוע 36 (פג)נולד עם מצוקה נשימתית היינו בפגיה חודש ימים בגיל שבוע נצפה רעד לא רצוני ביד ימין מאז מטופל בלומינל ולא
    ניפצו פי רכוסים נוספים עבר בדיקות נרחבות(MRI ct בדיקות מטבוליות בדיקות דם ושתן)כולם יצאו תקינות ..הוא נולד עם היקף ראש 34 וכיום היקף ראש 37.1 מתחת לאחוזון 3 מבחינה התפתחותית הילד עולה במשקל ובגובה יפה מאוד ..הוא מחייך מרים את הראש מאוד יפה עוקב מכניס אצבעות לפה ואפילו מנסה להתהפך ..חשוב לציין שמהלך ההריון שלי לא היה כל כך תקין יאשפזו של חודשיים עם כולסטזיס שבסופו של דבר הובילה ללידה המוקדמת ..רופאת הילדים ראתה אותו ואמרה שהמרפס פתוח בערך 2 ס״מ ושהילד ניראה לה סימטרי ושהיא לא חושבת שיש סיבה לדאגה כי גם לבעלי ואמא שלו יש היקף ראש קטן אך אני נורא מודאגת אנחנו במעקב נוירולוגיה ומהבדיקה האחרונה בגיל חודש הייתה תקינה למעט טוניס טיפה מוגב שאני מטפלת בזה האם יש קשר בין כל הסיפור להיקף ראש ??והאם יכול להיות שזה גנטי ואין בעייה ספציפיים?ולאן אני אמורה להמשיך מכאן אשמח לתשובות ולייעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היקף ראש

הוספת תגובה

• היקף ראש - תגובה

פרופ' רחל שטראוסברג
    18/05/2014

נראה שאם הילד במעקב נוירולוגי מסודר והרופא לא אמר שיש סיבה לדאגה - סימן שהכל בסדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו