בת חצי שנה מתנהגת מוזר כשמתרגשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת חצי שנה מתנהגת מוזר כשמתרגשת
    אולה
    21/08/2014

שלום רב,
    בתי בת חצי שנה ומזה כחודשיים היא עושה תנועות מוזרות כשמתרגשת או לחוצה:
    היא מקערת את הגב, ידיים בצדדים ( כמו כשמישהו מכוון אקדח ואתם מרימים ידיים),פנים מתוחות וקפואות, לא נושמת כמה שניות ואחרי זה מתנשמת מהר, רגליים נוחתות חזק על. קרקע ואז נמתחות באוויר.
    זה קורה כשהיא שמחה ״ מידיי״ או מתרגשת או נבהלת ממשהו. זה קורה כל פעם שאני מניחה אותה במיטה ואני מצליחה להרגיעה רק לאחר החזקת הרגליים שלה או הנחת ידיים על הבטן ולחישות שששש ( אחרי שש עד עשר התקפים בערך)
    יש לציין שהיא שומרת על קשר עיין בזמן ״ ההתקף״ אבל כל פעם שזה קורה רואים שזה בלתי נשלט ומפריע לה ( היא מקטרת אחרי זה ולעיתים אף הוכה)
    לפעמים זה כל כל חד וחזק שהיא ממש מנחיתה בכוח את הרגליים ומתפתלת עם הגב... החזה יוצא ממש קדימה ( למעלה כשהיא שוכהת על הגב)
    אני יודעת שצריך אבחון מסודר אבל אולי בכל זאת תוכלו לעזור לי כאן? לפחות מה זה יכול להיות? אני ממש לא רוצה להציק לילדה עם בדיקות מיותרות אבל מפחדת שבמקרה ויש משהו נחמיץ את הטיפול המוקדם...
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בבקשה ענו לי... אני מודאגת.. כמו כן

אולה
    23/08/2014

כמו כן מגיל חודשיים בערך שמתי לב שהאישון הימני שלה יותר רחב, זה יותר בולט כשהיא מתרגשת או לחוצה ( היינו אצל רופא עיניים שאמר שהוא לא רואה בעיה וזה קורה בתינוקות ויכול להסתדר לבד, וקבע ביקורת לגיל חצי שנה)
    בבקשה אנא דעתכן בעיניין כי בעלי חושב שאני סתם ממציאה לה מחלות ואני לא ישנה בלילות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת חצי שנה מתנהגת מוזר כשמתרגשת - תגובה

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    27/08/2014

על פי תיאורך המפורט נשמע לי כמו תגובת התרגשות מעט מוגזמת לגיל אך לא "חולנית" וישנם תינוקות וילדים צעירים שמגיבים בצורה מופרזת למצבי מתח התרגשות וציפיה. עם כל יתר מרכיבי ההתפתחות תקינים וההתנהגות קיימת רק בסיטואציות צפויות נראה לי שאת בסהכ יכולה להרגע אחרי בדיקה קצרה שלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו