מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דויד פינסקי 9 חיפהלינה מוסקוביץ29/12/2014
רון בן 10. מחונן. קשב. חרדות. טיקים. הורים עם עליות ומורדות. בן יחיד מפונק ורגיש מאוד.דר ליאורה שגיא העלתה על סטרטרה שלא הועיל לקשב ולטיקים. דר ויקטור חזנוב פסכיאטר התחיל עם lmipramine 25 והוסיף נוילפטיל טיפות שעזר לשיינה אבל היו התקפי זעם קשים עם אלימות. הופסק והתחלנו אריפלי שעזר קצת לטיקים והוספנו גואנפנצין ואז החלו טיקים ארוכים מהירים ובכל הגוף כמו פרפור והתקף העלנו במינון והטיקים ממשיכים ומהירים עד כדי שהילד בוכה ולא הולך לבית הספר יש ימים שהטיקים מתחילים משמונה בבוקר ועד עשר בלילה כל חצי דקה הילד כאוב ומפוחד. לקשב זה עזר מאוד אבל הוא עייף מאוד ועצוב שונה לחלוטין מהילד שהיה .דר חזנוב אומר להמשיך ולעלות את המינון של האריפלי לכדור שלם בלילה וסבלנות זה יעבור .אני בחרדות הילד בחרדות ופחדים מה לעשות בבקשה דר ברוריה אני צרכה עזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דויד פינסקי 9 חיפה - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב30/12/2014מצטערת אבל מקרה מורכב כזה לא ניתן לטיפול דרך האינטרנט תצטרכי למצוא נוירולוג או פסיכיאטר טוב (במקרה שלך נראה לי שעדיף פסיכיאטר ילדים ) שינסה לאזנו
האתר לא נועד להמלצות על רופאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)