מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות לוואיטלי26/05/2015
שלום רב
בני בן ה 8.5 אובחן עם בעיית קשב וריכוז לאחר ייעוץ עם רופא נירולוג הוחלט לתת ריטלין l/a 10
לצערי כשנתתי את הריטלין בני החל לקבל תיקים בלשון הוציא והכניס את הלשון החוצה לאחר ייעוץ טלפוני האותו היום הוחלט להפסיק את הטיפול בריטלין והנירולוג אסר עלי להשתמש בכל כדור של משפחת ריטלין לאחר כשבועיים ביקשתי מהנירולוג מרשם לאדרל אך גם לגבי האדרל הזהיר אותי בטענה שאותו חומר שעשה את התופעות לוואי בריטלין נמצא גם באדרל אך התעקשתי לנסות והתחלתי הפעם עם מינון נמוך של 5 מג תקופה ארוכה אחכ העלתי ל7 מג וכעת ל10
לצערי גם עם ה 10 מג אין שינוי משמעותי בריכוז של הילד משפיע מעט מאוד והילד נשאר עם תאבון אין שינוי של ממש ואני מרגישה שאני משלמת הרבה מאוד כסף על תרופה ששנה אני מנסה אותה ואין שיפור משמעותי גם לטענת המורה
שאלתי היא האם לאחר שבני התרגל לאדרל יש אפשרות שננסה ריטלין שוב במינון נמוך או קונצרטה ? אני ממש משלמת המון בשביל כלום וחבל
אודה מאוד על תשובתכם
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב12/06/2015אם כבר את משלמת כסף אפשר לבדור ויואנטיקס או אדרל XR
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)