תופעות לוואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי
    טלי
    26/05/2015

שלום רב
    בני בן ה 8.5 אובחן עם בעיית קשב וריכוז לאחר ייעוץ עם רופא נירולוג הוחלט לתת ריטלין l/a 10
    לצערי כשנתתי את הריטלין בני החל לקבל תיקים בלשון הוציא והכניס את הלשון החוצה לאחר ייעוץ טלפוני האותו היום הוחלט להפסיק את הטיפול בריטלין והנירולוג אסר עלי להשתמש בכל כדור של משפחת ריטלין לאחר כשבועיים ביקשתי מהנירולוג מרשם לאדרל אך גם לגבי האדרל הזהיר אותי בטענה שאותו חומר שעשה את התופעות לוואי בריטלין נמצא גם באדרל אך התעקשתי לנסות והתחלתי הפעם עם מינון נמוך של 5 מג תקופה ארוכה אחכ העלתי ל7 מג וכעת ל10
    לצערי גם עם ה 10 מג אין שינוי משמעותי בריכוז של הילד משפיע מעט מאוד והילד נשאר עם תאבון אין שינוי של ממש ואני מרגישה שאני משלמת הרבה מאוד כסף על תרופה ששנה אני מנסה אותה ואין שיפור משמעותי גם לטענת המורה
    שאלתי היא האם לאחר שבני התרגל לאדרל יש אפשרות שננסה ריטלין שוב במינון נמוך או קונצרטה ? אני ממש משלמת המון בשביל כלום וחבל
    אודה מאוד על תשובתכם
    טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות לוואי

הוספת תגובה

• תופעות לוואי - תגובה

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    12/06/2015

אם כבר את משלמת כסף אפשר לבדור ויואנטיקס או אדרל XR

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו