מבקשת עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת עזרה
    אירית
    28/11/2015

שלום. בתי בת 8 וחצי מתלוננת בחודש האחרון כמעט כל יום על כאבים לוחצים לכמה שניות באזור כל הראש כולל הפנים. עברנו כבר טיפול אנטיביוטי כי הרופא חשב אולי זה סינוסיטיס אבל הכאבים נמשכים. היתה הפוגה כשבוע אך כשכאבים חזרו הם היו יממה שלמה (לא רצוף).בדיקת עיניים היתה תקינה פרט לזה שהרופא רשם tilted דיסקה. בעקבות זה עשינו סונר עצב הראיה שיצא תקין. ד"ר מה זה הכאבים האלו? האם להתעקש על mri. רוצה לציין שלפני שנתיים וחצי בתי עברה כבר mri היה חשש להתפתחות מוקדמת נבדיקה יצא תקינה. אני מאוד מודאגת ולא יודעת איך לעזור לבת שלי. הכאבים נמשכים כמה שניות לאורך כל היום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת עזרה

הוספת תגובה

• מבקשת עזרה - תגובה

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    02/12/2015

כאבים של מספר שניות בדכ אינם קשורים בשינוי במרי אבל צריכה להבדק על ידי נוירולוג והוא צריך להתרשם אם יש משהו מעבר שמצריך הדמיה חוזרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

אירית
    03/12/2015

דר תודה על התשובה. בתי נבדקה כי נוירולוג פרטי ואמר שהבדיקה תקינה. למרות זאת לא עובר יום בלי כאבים. הם יכולים להיות שניות או דקות. לפעמים הכאב יותר חזק או פחות חזק. מה זה יכול להיות? האם חס וחלילה לגידול יש סימפטומים כאלו? איך אפשר לעזור לה?תכווני אותי בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו