מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרכוסדנה29/11/2015
הבן שלי בן 9 פרכס, התעלף והובהל לבית החולים.
בבדיקת סיטי ראש נמצא:
הבדיקה בוצעה לפני ואחריי הזרקת ח.נ. תוך ורידי.
סריקת עצמות בסיס הגוגולת נצפו תאי המסטרואידים, המערה הספנואידלית ותאי האטמואידים ללא סטיות.
אוכף טורקי הגרמי במימדים תקינים.
בגומה האחורית הודגם החדר הרביעי בקוטר תקין ובקו האמצע.
ציסטרנות הבזאליות, תעלות השמע הפנימיות והמרווחים התת עכבישיים ללא סטיות.
חתכים העל נטנוריאליים הןדגמו הגרעינים הבזאליים, הקופסית הפנימית והטלמוס ללא סטיות.
החדר השלישי וחדרי המוח הצדדיים בגודל יחסי ומיקום תקינים.
קו האמצע שמור ואין עדות לתהליך מוקדי או אפקט מסה.
אין עדות לדמם תוך או חוץ מוחי.
לאחר הזרקת ניגודי תוך ורידי אין עדות להעשרה פתולוגית.
בחתכים הגבוהים הודגמו מבנים אנטומים תקינים , כולל החומר האפור והלבן , עם חריצי וקפלי מוח שמורים.
סיכום- ללא ממצא פתולוגי.
אני גרה באילת ונוירולוג ילדים לא ממש זמין בעבורי.
אני היסטרית וכולם אומרים לי שצריך לשעות mri/
האם לאחר סיטי ראש וממצאים אלו, יש לי ממה לחשוש לגידול בראש?
אודה לתשובתך.
הילד ביצע גם eeg בדיקת:
פעילות רקע- תרשים בעירות ונמנום, הרקע במנוחה עם עיניים עצומות מורכב מפעילות אלפא אוקספיטלית, סימטרית, בעלת תדירות 9 הרץ ואמפליטודה תקינה.
גירויים- גירוי אור מלווה בהולכה פוטית תקינה. נישום יתר אינו גורם לשינויים מהותיים ברקע.
פעילות אמפילפטיפורמית- לא נצפית.
סיכום- תרשים תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרכוס - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב02/12/2015גם הסיטי וגם האיאיגי נשמעים תקינים ואיני רואה צורך במרי אחרי ארוע בודד
צריך כן לעשות אקג ושרופא הילדים יסכם לך את הארוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)