מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הירדמות ידיים בשינהליאת28/12/2015
ערב טוב,
לפני מס חודשים הבת שלי בת 5 התלוננה כשהיא נרדמת על הצד היד נרדמת לה. כששינתה תנוחה זה היה עובר מיד. הייתי אצל רופאת ילדים שביצעה לה בדיקה נוירולוגית יחסית שיצאה תקינה ואמרה לי שכנראה שזה משהו תנוחתי. עברו להם מס חודשים בלי תלונות וכעת בשלושה ימים האחרונים היא מתלוננת שוב שבתנוחות שונות הידיים נרדמות. ( על הבטן, על הצד..). רופאת הילדים אמרה לי שכל עוד אין שינוי טמפרטורה או צבע אז הכל בסדר וזה יכול לקרות בדיוק כמו מבוגרים.
קבעתי תור לאורטופד ונוירולוג, אבל עד אז אשמח לחוות דעתך: ממה זה יכול לקרות? האם תקין? זה לא קורה במהלך היום ולא בשינה על הגב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הירדמות ידיים בשינה - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב02/01/2016תלונה לא שכיחה מילדים ואולי דורש הדמיית עמוד שדרה צווארי
אני הייתי קובעת תור לנוירולוג בעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההירדמות ידיים בשינה
ליאת02/01/2016תודה על התשובה.
כשאת אומרת הדמיית עמוד שדרה צווארי, מה לדעתך יכולה להיות האבחנה?
אני מאוד לחוצה. ביום זה לא קורה אלא רק בלילה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההירדמות ידיים בשינה - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב02/01/2016מתכוונת שצריכה להבדק על יידי נוירולוג ילדים ואם ימצא לנכון תופנה לMRI צווארי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההירדמות ידיים בשינה
ליאת02/01/2016נניח ושולחים לMRI צווארי.
מה יכולה להיות האבחנה?
משהו שהוא בר טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההירדמות ידיים בשינה - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב12/01/2016בוודאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)