מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיקים לפני שינהלירן17/07/2008
מזה כמה חודשים בני בן ה-4 החל לסבול מן "טיקים" ותנועות בלתי רצוניות ביידיים רק לפני הירדמות, במשך היום אין סימן לתסמינים הללו רק בשעה שהילד רוצה לישון. אנחנו נשלחנו לבדיקת EEG, שתהא רק בשבוע הבא.... נאמר לנו שמנסים לבדוק הפרעה אפלפטית או הפרעת שינה... אני די בלחץ מכל העניין, וברצוני לדעת עוד על הנושא. אודה למי שיש לו מידע או משהו דומה שיכול לספר לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיקים לפני השינה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב21/07/2008בד"כ טיקים מפוזרים על פני היום אך לעתים מתרכזים במצבי התרגשות ואולי ההליכה לישון היא כזו. ביצוע ה-EEG חשוב אך בשלב ראשון כדאי גם שתנסו לצלם במצלמת וידאו ביתית את ההתנהגות ולהראות לרופא המטפל (או זה שיטפל ) אם לא תהיה תשובה ברורה לגבי טיב הארועים בהסתכלות בוידאו כזה וו-EEG רוטיני לא יענה על השאלה יהיה מקום לביצוע וידאו EEG כדי לצלם את הארועים +לראות EEG בזמן שהם מתרחשים. על פניו לא נראה לי שמדובר באפילפסיה אך אתם בודקים זאת ,, הפרעת שינה מתייחסת לקורה בזמן השינה ולא לפניה , בכל מקרה אם הילד בין הארועים מתפקד כרגיל אין מה להבהל ואין דאגה שתתחילו בבירור רק בשבוע הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)