טיקים לפני שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיקים לפני שינה
    לירן
    17/07/2008

מזה כמה חודשים בני בן ה-4 החל לסבול מן "טיקים" ותנועות בלתי רצוניות ביידיים רק לפני הירדמות, במשך היום אין סימן לתסמינים הללו רק בשעה שהילד רוצה לישון. אנחנו נשלחנו לבדיקת EEG, שתהא רק בשבוע הבא.... נאמר לנו שמנסים לבדוק הפרעה אפלפטית או הפרעת שינה... אני די בלחץ מכל העניין, וברצוני לדעת עוד על הנושא. אודה למי שיש לו מידע או משהו דומה שיכול לספר לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיקים לפני שינה

הוספת תגובה

• טיקים לפני השינה

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    21/07/2008

בד"כ טיקים מפוזרים על פני היום אך לעתים מתרכזים במצבי התרגשות ואולי ההליכה לישון היא כזו. ביצוע ה-EEG חשוב אך בשלב ראשון כדאי גם שתנסו לצלם במצלמת וידאו ביתית את ההתנהגות ולהראות לרופא המטפל (או זה שיטפל ) אם לא תהיה תשובה ברורה לגבי טיב הארועים בהסתכלות בוידאו כזה וו-EEG רוטיני לא יענה על השאלה יהיה מקום לביצוע וידאו EEG כדי לצלם את הארועים +לראות EEG בזמן שהם מתרחשים. על פניו לא נראה לי שמדובר באפילפסיה אך אתם בודקים זאת ,, הפרעת שינה מתייחסת לקורה בזמן השינה ולא לפניה , בכל מקרה אם הילד בין הארועים מתפקד כרגיל אין מה להבהל ואין דאגה שתתחילו בבירור רק בשבוע הבא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו