עיניים "נתקעות"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיניים "נתקעות"
    שרית
    27/07/2008

לביתי בת ה 5 החלה לאחרונה תופעה מוזרה שבה רק העיניים תוך כדי כל פעולה - בן אם דיבור שירה - פשוט מתגלגלות לכן שמאל בקצה נראה כמו חולמנות/כאילו בוהה אבל נראה מאוד מפחיד ומעורר חשד. היא יכולה לשיר ופתאום להפסיק העיניים עולות שמאלהלמס' שניות אם אני מזיזה אותה מיד היא "חוזרת לעצמה" וזה לא המצב הרגיל שהמבט הופך קפוא כשאנחנו בוהים במשהו האם ניתן לומר לי משהו על התופעה אני מתחילה לחשוש שכן התופעה נראת לי חריגה אשמח לכל מידע אם יש מה לומר והתופעה מוכרת ת ו ד ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיניים "נתקעות"

הוספת תגובה

• עינים נתקעות

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    30/07/2008

את מתארת תופעה המצריכה בירור ורצוי בטווח הימים-שבועות קרובים.ייש אבחנה מבדלת למה שאת מתארת ולדעתי הדבר דורש בהחלט בדיקה של נוירולוג ילדים. אם התופעה מאוד תכופה סביר שהוא/היא יראו אותה בעת הביקור במרפאה ויוכלו להיות יותר מדויקים לגבי האבחנה .אם הארועים פחות תכופים והסיכוי לראות אותם במרפאה נמוך רצוי שתצלמו בוידאו את הארועים. אפשרות נוספת אם התור לנוירולוג מתעכב שתבקשו מרופא המשפחה שיפנה אותכם ל-EEG בערנות (אין צורך בתרשים בשינה) ותגיעו איתו אל הנוירולוג כיוון שיכול להיות שמדובר בנתקים" חשמליים" אך גם בטיקים או הפרעת תנועה אחרת. לא נראה שמדובר במשהו הרגלי או התנהגותי בלבד .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו