שלום חייב את העצה שלכם בבקשה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום חייב את העצה שלכם בבקשה.
    רותם שמעוני
    03/08/2008

יש לי מין כאב בעיניים שהוא מין עייפות אני בוהה הרבה יש לי פיעוק יתר המלווה בדמעות יש לי גם רגישות לאור מאוד חזקה הייתי אצל רופא עיניים היה לי אלרגיה בעיניים ויובש וכנראה שזה עבר עם טיפות ששמתי הגעתי לרופא והוא אמר לי שרגישות לאור וכל השאר יכולים לסמן על מיגרנה הבעיה הייתי אצל נוירולוג שאמר כי הוא לא חושב שזה נוירולוגי קבעתי תור לרופא עיניים גדול בשערי צדק ירושלים לשבוע הבא השאלה שלי האם אני יכול לנסות לקחת כדור למיגרנה ולראות אם מצבי משתפר או שאני חייב להגיע לנוירולוג שיתן לי מירשם ויבדוק אותי שוב? מה אני עושה מי פה אני חייב את העצות שלכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עזרה

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    03/08/2008

לפי אופי הפניה נראה לי שלא מדובר בגיל הילדות. בן כמה אתה/את?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רותם שמעוני
    04/08/2008

אני לא ילד אני בן 18 אשמח אם תפנו אותי לפורום המתאים או שתוכלו להתת לי עצה בלי קשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברוריה מה נסגר?

רותם שמעוני
    08/08/2008

שכחת אותי ;

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו