שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    תמר
    19/08/2008

עברתי ניתוח ראש לפני 5 שנים ( לקחתי את הכדורים בעקבות גידול) . אני ללא התקף אפילפסיה מאז ומטופלת בטגרטול 800 mg ליום . נירולוג אמר לי שאני יכולה לנסות ולהוריד במינון במטרה להפסיק עם הכדורים אחת לשבועיים ב 200 mg . מאחר ואני חוששת אני מעונינת לרדת 200 mg לתקופה ארוכה ולהישאר במינון 600 mg 1. האם זה נכון לבצע ירידה איטית ביותר או שיש לרדת במקצבים של אחת לשבועייים 200 mg ? 2. האם ממולץ לבצע EEG תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    19/08/2008

קודם כל סביר להניח שאת מבוגרת והאתר הוא לנוירולוגיה ילדים. במקרה שלך למרות שיש מקום לנסות ולהפסיק טיפול לאור העובדה שאת חופשית מהתקפים למעלה מחמש שנים רצוי שאת ההחלטה כולל קצב ההורדה תקבלי עם נוירולוג המכיר אותך היטב ואת אופי הפרכוסים ותמונת ה-EEG לפני הניתוח ותוך מעקב .זה לא סביר לקבל על כך יעוץ באינטרנט ויהיה לא אחראי לתת עצות חד משמעיות בערוץ אינטרנטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו