מיקוד מבט בפנים- המשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיקוד מבט בפנים- המשך
    nhfk
    16/09/2008

תודה על תשובתך אך היא אינה ברורה לי דיה התינוק - יודע למקד מבט. הוא עושה זאת גם בפנים - ואפילו מגיב בקולות, הבעות פנים וחיוך ומזיז עיניו אם אני מזיזה את הראש הוא אף ממקד מבט בחפצים - מסתכל עליהם ועוקב בראשו אחריהם לכל הכיוונים שאלתי הייתה - מדוע יש פעמים שונות בהם קשה לתפוס את מבטו והוא מסתכל לכל עבר ולא נראה שמתעניין בפנייואילו לפעמים מבטו ממוקד והוא בוחן את פניי? האם לגילו זה תקין( שוב, בן חודשיים וחצי) האם בגיל זה מה שקובע זה היכולת לבצע מיקוד, מעקב ואף חיוך ולא המינון או שאני טועה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיקוד מבט בפנים- המשך

הוספת תגובה

• תוספת לשאלה

nhfk
    16/09/2008

נתון נוסף: בעת החתלה כשפניי מעליו או כשהוא שוכב על הספה ופניי מעליו הוא נוטה פעמים רבות למקד מבט ולהזיז עיניו אחריי. אז גם הוא ממש מגיב לפניי ופרצופי בקולות ואף חיוכים. כאשר הוא על ידי בעלי או על ידיי, נראה כי פעמים רבות הוא מסתכל לכל הכיוונים (אך לעיתים גם כמובן מסתכל עלינו). מקווה שנתונים אלו מפורטים. שוב, האם זה תקין לגילו- 11 שבועות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת לשאלה

פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי
    26/09/2008

לא ברור האם הכוונה שהוא עוקב אך לא באופן רציף
    אנו לרוב מתייחסים לתפקוד המקסימלי של הילד ואם הוא מסוגל להתמקד ולעקב 180 מעלות ולחייך בתגובה זה תקין. בהמשך בעוד כחודש נוכל לבדק האם מושיט יד לצעצועים ואוחז.
    אם את לא שקטה כדאי להפנותו לבדיקה נוירולוגית או התפתחותית וזאת בנוסף לבדיקת רופא עיניים לילדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו