רמדיה צמחית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רמדיה צמחית
    אריאלה אביעד
    24/10/2008

אביבה ערב טוב כרגע סיימתי לצפות בכתבה ששודרה בערוץ 2 על הרמדיה הצמחית ואני פשוט בשוק מגודל המימדים של התופעה. בני היום בן חמש וחצי ושהיה בן 8 חודשים הוזן ברמדיה צמחית כשלושה שבועות. בני מטופל על ידי קלינאית תקשורת וריפוי בעיסוק התנהגותו ילדותית אשר לא מצופה מגילו. הומלץ על ידי קלינאית התקשורת והמרפאה בעיסוק לבצע בדיקה אצל נוירולוג. האם באמת מומלץ להיבדק אצל נוירולוג ומה עוד אני יכולה לעשות שעדיין לא עשיתי? ואיך ניתן לדעת בודאות שהגורם לעיכובו ההתפתחותי נובע מפרשת הרמדיה הצמחית ? תודה מראש אריאלה אביעד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רמדיה צמחית

הוספת תגובה

• רמדיה צמחית

פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי
    24/10/2008

רצוי להבדק אצל נוירולוג שמתמצא בנושא. באיזה קופת חולים מבוטח הילד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמדיה צמחית

אריאלה אביעד
    26/10/2008

אנו מבוטחים בקופת חולים מכבי אריאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי
    01/11/2008

אם תשלחי לי את המייל אוכל להפנותך לסניף המתאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו