מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיקים לילד בן 5.5 תשובה לפיענוחע.ק.11/11/2008
ילדי ילד חכם מאוד ופעיל מאוד, ללא בעיית קשב ורכוז וללא התקפות זעם, החל לפני כ 3 חודשים עם טיקים בצוואר אח"כ בעיניים ובפה ,לסרוגין כאשר היו ימים של רגיעה או הקטנה כמות הטיקים. מבדיקת נוירולוג נראה כמו בעיה התנהגותית אך מבדיקת EEG נרשם שיש הפרעות צע"י סדרו גלים קצביים גבוהי מתח בתדירות 4 הרץ והתפרקויות גלים גבוהי מתח חדים,סינכרונים ואיטיים בתדירות 4-5 הרץ. מה זה אומר? האם זה משהו חמור? הילד קיבל רמדיה לא צמחית במשך כ 3 חודשים, האם יש קשר? אודה לך מראש על תשובתך. אמא היסטרית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי11/11/2008אין קשר עם רמדיה לא צמחית
כדאי להתייעץ עם הנוירולוג שבדק אם התרשם קלינית מפרכוסים.
הייתי ממליצה לחזר על הבדיקה של EEG בערות ושינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוסף מזון של קור ולול
ע18/11/2008נוירולוג ילדים בדק את ה EEG ואמר שמבחינתו הכל בסדר והבעיה התנ הגותית. אני מרגישה שהילד קצת עצבני ובגן הגננת אמרה לי שכאשר הילד מתעצבן כמות הטיקים גדלה ,רוקח המליץ לי על תוסף מזון של קור ולול קיד שבעקרון מתאים לבעיית קשב ורכוז, האם יכול גם להתאים לבני ?שכאמור אין לו בעיית קשב ורכוז אלא טיקים התנהגותיים,האם כדאי לתת לו אומגה 3? תודה על התייחסותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוסף מזון
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב23/11/2008אין בספרות המקצועית כל אינפורמציה הקושרת תוספי מזון וטיפול בטיקים. הטיפול יכול להיות שילוב של קבלה וגישה פסיכולוגית וטיפול תרופתי במקרים חמורים יותר וגישה קוגניטיבית בילדים גדולים יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)