טיקים לילד בן 5.5 תשובה לפיענוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיקים לילד בן 5.5 תשובה לפיענוח
    ע.ק.
    11/11/2008

ילדי ילד חכם מאוד ופעיל מאוד, ללא בעיית קשב ורכוז וללא התקפות זעם, החל לפני כ 3 חודשים עם טיקים בצוואר אח"כ בעיניים ובפה ,לסרוגין כאשר היו ימים של רגיעה או הקטנה כמות הטיקים. מבדיקת נוירולוג נראה כמו בעיה התנהגותית אך מבדיקת EEG נרשם שיש הפרעות צע"י סדרו גלים קצביים גבוהי מתח בתדירות 4 הרץ והתפרקויות גלים גבוהי מתח חדים,סינכרונים ואיטיים בתדירות 4-5 הרץ. מה זה אומר? האם זה משהו חמור? הילד קיבל רמדיה לא צמחית במשך כ 3 חודשים, האם יש קשר? אודה לך מראש על תשובתך. אמא היסטרית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי
    11/11/2008

אין קשר עם רמדיה לא צמחית
    כדאי להתייעץ עם הנוירולוג שבדק אם התרשם קלינית מפרכוסים.
    הייתי ממליצה לחזר על הבדיקה של EEG בערות ושינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוסף מזון של קור ולול

ע
    18/11/2008

נוירולוג ילדים בדק את ה EEG ואמר שמבחינתו הכל בסדר והבעיה התנ הגותית. אני מרגישה שהילד קצת עצבני ובגן הגננת אמרה לי שכאשר הילד מתעצבן כמות הטיקים גדלה ,רוקח המליץ לי על תוסף מזון של קור ולול קיד שבעקרון מתאים לבעיית קשב ורכוז, האם יכול גם להתאים לבני ?שכאמור אין לו בעיית קשב ורכוז אלא טיקים התנהגותיים,האם כדאי לתת לו אומגה 3? תודה על התייחסותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוסף מזון

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    23/11/2008

אין בספרות המקצועית כל אינפורמציה הקושרת תוספי מזון וטיפול בטיקים. הטיפול יכול להיות שילוב של קבלה וגישה פסיכולוגית וטיפול תרופתי במקרים חמורים יותר וגישה קוגניטיבית בילדים גדולים יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו