מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש קלים, בחילות וחולשה כלליתאיתמר26/11/2008
היי, הסיפור התחיל לפני כחמישה שבועות בערך, היו לי בחילות קלות - בינוניות במשך שבועיים ללא כל תופעה אחרת. בשבוע השלישי התחילו לי כאבי ראש קלים וחולשה כללית בנוסף גם הבחילה המשיכה, היו יומיים במהלך השבוע השלישי שבהם המצב היה הרבה יותר גרוע והתחלתי להקיא ולהרגיש ממש חולשה רצינית. הלכתי לרופא והוא עשה לי המון בדיקות דם וכמו כן הוא גם שלח אותי לעשות קרקעית העין (שיצאה תקינה), הרופא אמר שהכל בסדר ושאין לי מה לדאוג. עברו בערך שבועיים מאז שהייתי אצל הרופא והבחילות כמעט עברו לגמרי אבל אני ממשיך להרגיש חולשה וכאב ראש קל מאוד ונקודתי באזור האחורי של הראש. חשוב לציין שהמצב השתפר מאוד ואני מרגיש הרבה יותר טוב מאז מתי שהייתי אצל הרופא אבל אני עדיין מודאג טיפה. אז יש לי שתי שאלות: 1. אם בדיקת קרקעית העין יצאה שלילית, זה פוסל לגמרי כל אפשרות לגידול בראש? 2. האם אתה חושב שאני צריך לחזור לעשות בדיקות נוספות או הערכת מצב נוספת? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
איתמר26/11/2008שכחתי לציין שאני בן 15 וחצי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב26/11/2008סביר שעברת מחל וירלית ארוכה יחסית אולי "מחלת הנשיקה" אם כאבי הראש לא יחלפו בשבועות הקרובים רצוי לראות נוירולוג או לפחות לחזור לרופא הילדים לבדיקה חוזרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)