כיוון בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיוון בפנים
    תמר
    12/12/2008

שלום, בתי בת 4 ו8 חודשים,סובלת מאסטמה כבר מספר שנים ומטופלת בתרופות המתאימות (ונטולין, בודיקורד, סינגולר, בזמן התקף חזק סרבנט) .יש פעמים שהטיפול מלווה גם בסטרואים שממיסים במים. לפני מספר ימים (לערך 3 ימים), לא היה שום התקף אסטמה, אךהתפתחה דלקת אוזניים וחום. טופלה בטיפות אוזניים ונורופן ואו אקמולי לילדים. החלה ופתאום כשהיא מדברת לכווץ את לחי ימין. זה לא קורה כל זמן הדיבור אלא במהלכו ולעיתים אין כיוון כלל. פניתי לרופאה, היא טענה שעלי לחכות חודש ימים ורק אז לפנות לנויירווגית ילדים. שאלתי: האם עלי לפנות מיד ולא להמתין היות ועניין זה מאוד מציק לי? ואיך אני אמורה להגיב כשבתי מכווצת את הלחי שלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיוון בפנים

הוספת תגובה

• כיווץ בפנים

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    12/12/2008

התופעה לא ממש ברורה לי האם מדובר בחולשת צד או בהפרעה אקטיבית של אותו צד ולכן לדעתי רצוי שנוירולוג ילדים יראה אותה ואין כל צורך או מקום לחכות חודש אלא אם כן לרופאת הילדים שלך יש הסבר חד משמעי רפואי לתופעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו