מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וידאו EEG בעירות ובשינהגלי15/12/2008
שלום רציתי לדעת לגבי EEG וידאו למשך 24 שעות בעירות ובשינה הסיכום היה: תרשים V-EEG החורג מהנורמה עקב אירועים חוזרים שנצפו בשינה מאזורים פרונטו צנטרליים דו צדדים ופריאטו אוקסיפיטליים משמאל של פעילות בעלת פוטנציאל אפילפטוגני. מומלץ המשך תאום קליני וברור. ברצוני לדעת בבקשה האים כן מדובר באפילפסיה? ואיזה סוג וגם מה הכוונה מוקד ימני מרכזי האים זה שייך לאפילפסיה או שזהו בעייה אחרת הומלץ על מרי מוח והלכתי עים הילד מיספר פעמיים לבצע את הבדיקה והוא סירב לבצע ביגלל ההזרקה ואני לא כול כך מעונינת לעשות לו את ההרדמה האים ישנה אפשרות לתת לילד ליפני הבדיקה קלונקס ובאיזה מינון הילד שוקל 33 קילו והוא בן 9.5 תודה גלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וידאו EEG
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב16/12/2008אם אכן היה זה וידאו EEG הייתי מצפה לתאור מה נראה על הילד בזמן שנרשמה פעילות זו ולא לכנותם "ארועים" אם אין התאמה קלינית או לחלופין לציין שלמרות שהיו "ארועים" חשמליים לא היתה להם התאמה קלינית .התאור יכול גם להתאים לתאור רישום ה-EEG שאינו מתאר התקפים אפילפטיים אלא ככל הנראה פעילות "שביניהם" . אני מציעה שתתיעצי עם הנוירולוג המפנה לגבי משמעות הבדיקה ותדונו לאור תוצאותיה ותמונת הילד מחדש בצורך לבצע MRI .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)