וידאו EEG בעירות ובשינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וידאו EEG בעירות ובשינה
    גלי
    15/12/2008

שלום רציתי לדעת לגבי EEG וידאו למשך 24 שעות בעירות ובשינה הסיכום היה: תרשים V-EEG החורג מהנורמה עקב אירועים חוזרים שנצפו בשינה מאזורים פרונטו צנטרליים דו צדדים ופריאטו אוקסיפיטליים משמאל של פעילות בעלת פוטנציאל אפילפטוגני. מומלץ המשך תאום קליני וברור. ברצוני לדעת בבקשה האים כן מדובר באפילפסיה? ואיזה סוג וגם מה הכוונה מוקד ימני מרכזי האים זה שייך לאפילפסיה או שזהו בעייה אחרת הומלץ על מרי מוח והלכתי עים הילד מיספר פעמיים לבצע את הבדיקה והוא סירב לבצע ביגלל ההזרקה ואני לא כול כך מעונינת לעשות לו את ההרדמה האים ישנה אפשרות לתת לילד ליפני הבדיקה קלונקס ובאיזה מינון הילד שוקל 33 קילו והוא בן 9.5 תודה גלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וידאו EEG בעירות ובשינה

הוספת תגובה

• וידאו EEG

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    16/12/2008

אם אכן היה זה וידאו EEG הייתי מצפה לתאור מה נראה על הילד בזמן שנרשמה פעילות זו ולא לכנותם "ארועים" אם אין התאמה קלינית או לחלופין לציין שלמרות שהיו "ארועים" חשמליים לא היתה להם התאמה קלינית .התאור יכול גם להתאים לתאור רישום ה-EEG שאינו מתאר התקפים אפילפטיים אלא ככל הנראה פעילות "שביניהם" . אני מציעה שתתיעצי עם הנוירולוג המפנה לגבי משמעות הבדיקה ותדונו לאור תוצאותיה ותמונת הילד מחדש בצורך לבצע MRI .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו