מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיגרנות בצבאיניב26/12/2008
אני חייל בשירות סדיר, סובל ממיגרנות כבר 7 שנים לערך עוד מלפני גיוסי לצה"ל ועל כך ירד לי הפרופיל ל45. מאז שהציבו אותי בבסיס סגור, שכיחות התקפי המיגרנה עלו. קשה לי לישון בלילה בבסיס סגור מכיוון שיש הרבה רעש ובלאגן, אנשים מתעוררים ומרעישים, דבר המפריע לי בתפקוד בסדר היום למחרת ועל כן אני מקבל התקפי מיגרנה. עוד לפני הגיוס הקפדתי על דיאטה קבועה על פי המלצה של נוירולוג הכוללת אי אכילה של גבינה צהובה, שוקולד, קפאין וכו'. בבסיס סגור קשה לקיים אורח חיים בריא לסובלים ממיגרנות. בנוסף, אני מוצב בתוך משרד, וישיבה מרובה מול מסכי מחשב וצלצולי טלפונים גורמים לי בסוף כל יום להתקפי מיגרנה. לפני הגיוס הייתי מתעסק קצת בפעילות ספורטיבית שתורמת להפגת לחצים ולשיפור במיגרנות וישיבה ממושכת במשרד לא מאפשרת לי לשיפור ההרגשה. השאלה שלי היא האם רופא מומחה(נויורולוג), יכול לתת לי המצלמה לגבי בסיס פתוח ו\או פסילת מקצוע שאומר לא לשבת במשרד? תודה רבה וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנות בצבא
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב27/12/2008ממש שאלה קשה למענה בפורום מעין זה. בקש הפניה לנוירולוג הצבאי וראה אם יכיר בתלונותיך. זה מאוד אישי ותלוי בחומרת הסימפטומים ובהתרשמות ממך .הפרופיל כבר הורד בהתאם והתאמות נוספות תלויות בהחלות הצבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

