המשך למיאסטניה גרביס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך למיאסטניה גרביס
    שי
    31/01/2009

תודה רבה על הענותך המהירה! הסימנים שמסרתי כולם נכונים. העפעף הצונח לא תמיד נראה לעין לעיתים העיניים נראות אותו דבר אך כשאני יוצאת עם בתי לשמש העין באופן אוטומטית נסגרת מעט (העין הבסדר נסגרת גם מעט אך פחות). לא שמתי לב אם יש החמרה של הסימנים יותר מאוחר אך שמתי לב שבתי מתעוררת הרבה פעמים העפעף נראה מעט שמוט (לסבא של בעלי הייתה עין אחת מעט עצומה האם יש קשר ?!) בלי שום קשר לעיכוב בהליכה הילדה מרימה את ראשה יפה מאוד היא יכולה לשבת ולראות למשל טלביזיה די הרבה זמן מבלי להתעייף משרירי הצוואר. דרך אגב אם זה מסייע לך באבחנה אני זו מההודעה לע עיכוב בהליכה מתאריך 19.01 בקשר לקשיים בבליעה חשבתי שיש לה אולי כאב גרון שכן הרבה פעמים מנוזלת והייתה דלקת באוזניים. זה בעיקר קורה כשהיא אוכלת פיסת אוכל מעט גדולה. כשואכלת גרבר, או מעדן אין לה שום קושי. היא זוחלת מהר מאוד אך לא מטפסת עדיין על מדרגות אך מטפסת על מכשולים על הרצפה. אתמול פשוט קראתי באינטרנט על עפעף צונח ונחשפתי למחלה הנ"ל ומרגע ההוא אני פשוט בחרדות עצומות אנחו מטופלים אצל נוירולוג העליתי בפניו את העפעף הצונח אבל אז עדיין לא היה נראה שום קושי בבליעה והוא לא נראה מוטרד. הוא אמר שטונוס השרירים שלה תקין אם כי מופחת מעט בברך שמאל האם זה מעודד? תודה רבה לך וסליחה על המכתב הארוך אני פוחדת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך למיאסטניה גרביס

הוספת תגובה

• מיאסטניה גראביס

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    02/02/2009

גבירתי היקרה . את צריכה להבין שלפורום יש מטרות מוגבלות של לתת אינפורמציה ראשונית ולכוון ולא להיות רופאים מטפלים או מאבחנים. אם את מודאגת את צריכה לקבוע תור לנוירולוג ילדים לצורך בדיקתה של בתך והחלטות לגבי בירור נוסף. איני יכולה להמשיך ולתת תשובות לשאלותיך כי זה מתחיל להיות לא אחראי.
    בכל בית חולים גדול באזור המרכז והצפון יש מרפאה נוירולוגית ילדים בקשימ רופא הילדים הפניה ויש להניח שיראו אותכם בטווח הקרוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו