מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגתשלום רב31/01/2009
אני אמא לילד כיום בן חמישה חודשים. אני מודאגת כיוון שמאז שהוא נולד ישנה ירידה באחוזון היקף הראש שלו. אחות טיפת חלב שלחה אותנו לרופאתהמשפחה אשר נגעה לו בראש ואמרה שהכל תקין כי החיבורים של הגולגולת עוד לא הושלמו. עלי לומר כי אני מרגישה שהרווח בראש מלמעלה(אני באמת לא יודעת איך קוראים לזה) הצטמצם משמעותית וכמעט נסגר. האם הדבר תקין? אני מאד מודאגת חוץ מזה הוא ילד דברן מגיב ומחייך. עדיין אינו מתהפך לגמרי (מגיע רק הצידה) ועם עזרה קלה משלים את ההתפתחות. הוא שוקל 7 ק"ג כיום (לאחר שחודשיים האחרונים עלה קג בכל חודש אבל הסתבר שזה קרה כי הנקתי אותו משד אחד כל 3-4 שעות) בחודש הזה נתתי לו השלמה של מטרנה והוא עלה מאד יפה (חצי קג בשבועיים) אלו הם הנתונים של היקף הראש שלו: אשמח מאד להסבר מקצועי. האם עלי להיות מודאגת ולמה עלי לשים לב: תאריך אחוזון היקף ראש 14/09 17.92 34 גיל-שבוע וחצי 05/10 23.71 37 12/10 30.96 37.8 09/11 24.82 39.1 07/12 20 40 14/01 15.44 41
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקף ראש
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב02/02/2009שוב ארני חוזרת האתר אינו מרפאה בהתכתבות אלא נועד לענות על שאלות כלליות ותשובות קצרות לשאלות ספמיפיות. אם בנך שבר אחוזונים ואיני מתכוונת להתחיל עכשיו בהנחתם על העקומות) זהו תפקיד של רופאת הילדים צריך להפנותו לנוירולוג ילדים לבדיקה ואפשרי שיוכל להרגיעך. חשוב גם לדעת מה הקפי הראש של יתר בני המשפחה אך משלב זה פני חזרה לרופא הילדים או שיקח אחריות בנושא ויחליט על רמת הבירור או שיפנהאותך לנוירולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)