מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רמדיה צמחיתשרון08/02/2009
אחרי שקראתי בעיתון של שבת על רמדיה צמחית, התעוררו בליבי ספקות. גם בני אכל את הרמדיה הצמחית על פניו הוא נראה ילד בריא אומנם קצת נמוך וכחוש אבל ברוך ה בריא היום לקראת העליה לכיתה א עולים בליבי ספקות , האםלא היתה פגיעה לטווח הארוך . שמתי לב שאת מפנה את האנשים לפי איזור מגורים. אני גרה בירושלים קופח מאוחדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמדיה צמחית
פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי09/02/2009היות ואת לא מאבחנת כיום כל בעיה אני מציעה שבשלב ראשון יבדק ע"י רופא התפתחותי באזור מגוריכם ורק אם ימצאו קשיים כלשהם תפני אלי שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי לא הסברתי את עצמי מספיק
שרון09/02/2009אכן לא הארכתי לספר במה מדובר אבל הפסכולוגית בגן ציינה שיש לו בעיה רגשית עם אוננות כפייתית ובעית ויסות חושי , לא יודעת אם ניתן לקשר זאת, אני מציינת שאני פונה לא על מנת לתבוע אלא לטובת הילד אני מחפשת את הטיפול הנכון , כשפניתי למכון להתפתחות הילד לרופאת התפתחות , היא אמרה שכל הילדים בגיל מאוננים הפסכולוגית הסבירה לי שמדובר במשהו כפייתי וצריך נוירולוג ולהתעקש, בני נולד ב ספטמבר 2002 בהתחלה הוא ינק הנקה מלאה ואחכ כשחזרתי לעבודה הוא נגמל ועבר לרמדיה צמחית הוא הקיא המון לא ידענו מדוע חיפשנו כל הזמן בשאלה של ריפלוקוס שנשלל מחלה וירלית שנשללה פעם הגענו למיון בבקור חולים ופעם לאשפוז ולא היתה אבחנה חוץ מתת משקל בעקבות כל ההקאות מבחינת התפתחות הוא קיבל תקופה פיזיו בגלל חוסר שיווי משקל , הוא התחיל ללכת קצת מאוחר , מבחינה פיזית הוא נשאר קטן שנה שעברה הגננת לא המליצה להעלות אותו בגלל בעיה רגשית ובין היתר חוסר בטחון וגם כי הוא קטן פיזית ביררתי אצל אנדו שאמר שהוא באחוזון הקטן , הוא ילד חמוד שכל הזמן כועס על כל העולם וחושב שהוא לא אוהבים אותי כשהוא היה קטן היו לו פחדים עוד שהוא היה תינוק ונכנ סתי אתו למעלית הוא היה מפרפר בפחד לחפוף את הראש ה יה ממש טרגדיה , הוא לא יכול להימצא באור של שמש בלי משקפי שמש וכובע - את הנושא הנ"ל בדקתי גם עם רופאת עיניים וגם עם רופאת התפתחות ופסכולוגית ללא מענה- לסיכום בתוכי כאמא אני מרגישה שגם אם לא הוכח אחרת קיימת בעיה מאז רמדיה גם אם ברוך ה אנחנו לא חולים קשים , אני מאוד אשמח אם תוכלי לכוון אותי יותר הפסכולוגית בגן אמרה שאם נערו אותי כך בהתפתחות הילד אז שאני אפנה פרטי לנוירולוג אשמח אם תמליצי על מישהו בירושלים שכן מבין בעניין הרמדהיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)