שלום שמי ישי יש לי שאלה לגבי עצמי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שמי ישי יש לי שאלה לגבי עצמי.
    ישי קרנר
    27/02/2009

שלום לך רציתי לדעת , יש לי בעיה של קשס וריכוז אני מנסה ללמוד למבחן ואני לא מצליח להסביר את הדברים במילים שלי או שאני לא מצליח לשבת על משהו אחד אני מדבר עם חברים אני לומד גם מוזיקה אני פשוט מרגיש מפוזר ויש לי מבחן בכלכלה שפעם שניה כבר אני לא מצליח לעבור אותו. האם אבחון יעזור פה? או שזאת בעיה אחרת אמרו לי שאולי זאת בעית הבנת הנקרא, או משהו אחר., פשוט המוח שלי לא זוכר משהו ואם אני לא חוזר עליו או שאני שוכח או שיש לי בעיה של שכיחות חומר. ואני לא מצליח לזכור, אני אשמח אם תוכלי לתת לי כיוון מה לעשות למרות שקבעתי טור לנוירולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שמי ישי

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    27/02/2009

שלום ישי, מצוין שתראה נוירלוג אך בד בבד לדעתי יש מקום לאבחון פסיכודידקטי וישנם מכונים שעורכים אבחונים גם בבודרים (בעיקר סטודנטים) באבחון מקיף יוכלו לזהות מה הסיבה לקשייך ולתת המלצות כולל טיפול תרופתי והמלצות לגבי למידה שלך והקלות שאולי מגיעות לך במסגרת הלימודית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו