breath holding spells

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• breath holding spells
    מאיה
    13/03/2009

בני בן 9 חודשים בוכה ,מפסיק לנשום ומאבד את ההכרה לפעמים זה הגיע גם לפירכוסים בשבוע האחרון הדפוס של ההתקף השתנה הוא בוכה , העניים לא מתגלגלות אבל באיזהשהו שלב כאילו קופאות ואז נראה שהוא נושם אבל לא מגיב למשך די הרבה זמן זה כבר פעם שניה שהוא עושה את זה השבוע., פעם אחת היה לו קפיצה אחת כאילו הוא נבהל, ואז הוא כנראה הוא התחיל לחזור לעצמו, היום זה לא היה, הייתי בחוץ והוא לא רצה לחזור לעגלה אז הוא עשה את זה וזה היה ממש ארוך, שוב, הוא נשם אבל לא היה איתי איזה כמה דקות הרמתי לו את הרגליים למעלה הוא עצם עיניים וכאילו הלך לישון בלי שום בכי שבד"כ ליווה את החזרה לעצמו, הפעם הוא לא בכה בכלל , זה ממש מלחיץ אותי הסיפור הזה ואני לא יודעת מה לעשות , אני כמובן משתדלת לא להראות לו שאני בלחץ אבל לפעמים זה בלתי אפשרי :-( זה שהוא שינה את הדפוס של ההתקף בשבוע האחרון זה עוד הפעם מפחיד אותי מחדש האם זה אופייני ? יש לציין שלפני שבוע פניתי לרפואה משלימה ועשו לו דיקור - אני לא יודעת אם זה קשור אבל אני ממש בלחץ..... מה עליי לעשות ? האם יש מה לעשות במצב כזה ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    breath holding spells

הוספת תגובה

• Breath holding

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    13/03/2009

את מתארת ארועים די דרמטיים ולכן אם הם תכופים אולי כדאי כן לרשום אותם בוידאו EEG אם מדובר רק בעצירות נשימה והתגובות בסופן רצוי לדון על אפשרויות טיפול כגון תוספת ברזל, פירצטם וכן לבדוק אם אובדן ההכרה ממושך מה חומרת הירידה בדופק עם הארוע.
    לא חושבת שהשינוי הוא בעקבות הדיקור. בארועים קשים חייבים שיהיה קשר עם נוירולוג ילדים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו