מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית ראיההילה15/03/2009
שלום רב, במשך שנה קורה לי פעם בחודש -חודשיים שאני לא רואה כמעט כלום בעין שמאל. אני מרגישה שאני לא רואה טוב ואז אני עוצמת את עין ימין ובעין שמאל אני רואה כמו מסך אפור-שחור ואני רואה אנשים כמו צללים, (קצת קשה להסביר). כשזה קורה זה עובר בהדרגתיות עד שאני חוזרת לראות לגמרי. עד עכשיו דיי הדחקתי את זה כי זה קרה כל פעם לחצי דקה בערך לאחר מכן לא כאבה לי העין והכל היה כרגיל, פשוט חיכיתי שזה יעבור.. שבוע שעבר קמתי בוקר אחד עם כאבים חזקים בעין. הרגשתי שכואב לי מאחורי העין, כמו לחץ כזה. באותו יום בערב זה קרה לי שוב ולא ראיתי בערך 2 דקות, שזה הרבה יחסית, וממש נלחצתי. הייתי אצל רופא עיניים רק שבוע שעבר והוא לא ראה בעיה. הוא נתן לי הפניה לנוירולוג ולבדיקת שדה ראיה. שאלתי היא האם זאת באמת יכולה להיות בעיה נוירולוגית? ואם כן, סביר שהיא חמורה לפי הסימפטומים? אודה מאוד לתגובתך, הילה (17.5)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה
הילה19/03/2009בדיקת שדה ראיה תקינה לגמרי. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית ראיה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב20/03/2009חשוב ביותר שתיבדקי ולאור הופעת הכאב בנוסף לאיבוד בראיה סביר שתשלחי להדמיה של ארובות עיניים אם במקרה לא תשלחי על ידי הנוירולוג ל-MRI תבקשי הפניה לנוירואופטלמולוג .הדבר מחייב בדיקה במיוחד אם מדובר בתופעה שקורית רק בעין אחת ותמיד באותה עין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)