כתמי עור לבנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמי עור לבנים
    יעל
    19/03/2009

ביתי בת שנה וחמישה חודשים. התפתחות תקינה לחלוטין. הליכה, דיבור וכיוב... בגיל מס' חודשים רופא ילדים הפנה אותנו לרופא עור בשל מס' כתמים לבנים בעור (נדמה לי שקרא לכך דיספיגמנטציה). רופא העור התרשם שהכתמים לא נראים מדאיגים במיוחד וביקש שנחזור בסוף הקיץ לבדוק האם התווספו כתמים. כשחזרנו אחרי הקיץ התווסף כתם אחד (סך כל מס' הכתמים שיש לה הוא 3 - אחד לא סימטרי באיזור הטבור ו2 כתמים נוספים. לגבי המפשעות יש סימן שאלה כי יש פס בהיר) רופא העור אמר שאינו מודאג אך מבקש to be on the safe side שניגש לנירולוג. עד כה לא עשינו זאת אך החלטנו לאזור אומץ ולקבוע תור אך עד אז הייתי שמחה לדעת: 1. מה שם המחלה החשודה? 2. כיצד במה באה לידי ביטוי? תודה על תשובתך בהקדם יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמי עור לבנים

הוספת תגובה

• כתמי עור לבנים

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    20/03/2009

אני מנחשת שהרופא חושד במחלה הנקראת טוברוס סקלרוזיס נוכחות כתמים לבנים בלבד אינה עושה את האבחנה. לכל היותר הייתי מפנה לרופא עור ילדים ולא לנוירולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו