טגרטול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טגרטול
    אמא
    14/04/2009

קראתי באחד הקישורים את עצתך:
    "עצה נוספת אם אתם עוברים לטגרטול בקשי מנוירולוג הילדים שיפנה אותכם ל-EEG בשינה מספר חודשים לאחר התחלת הטיפול בגלל הנטיה של טגרטול להביא להכללות ב-EEG במיוחד בנוכחות הידרוצפלוס."

בני מטופל כיום בטגרטול ולא הבנתי בדיוק למה כוונתך.
    אגב, בני עבר בדיקה של EEG בשינה לאחר כחודש מהתחלת לקיחת התרופה. (החליף אותה מדפלפט). האם מספק?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טגרטול

הוספת תגובה

• טגרטול

פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי
    14/04/2009

טגרטול עלול לגרם להחרפה בסוגים מסוימים מאד של אפילפסיה.
    במקרה שלך אני מבינה שאין החמרה קלינית כלומר אין עליה בפרכוסים וגם EEG לאחר התחלת הטיפול לא מראה על החמרה.
    זה נראה לי מספק בהחלט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טגרטול - המשך

אמא
    14/04/2009

מאז שאנחנו מטופלים בטגרטול, אומנם כמעט והפסיקו תחושות הטעם והריח, אולם התחילו תופעות שלא היו קודם בעיקר בשעות הבוקר המוקדמות (5 בבוקר), שזו לא היתה שעה שבה היו אירועים.
    כגון: צחוקים מתוך שינה, ותנועות גוף. הופננו לבדיקת וידאו EEG אולם רק בעוד כחודש. האם נראה לך כי יש מקום לבחינה נוספת טרם הבדיקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טגרטול

פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי
    15/04/2009

צחוקים מתוך שינה ותנועות גוף מעוררים חשד שמדובר בפרכוסים. הייתי חוזרת שוב על EEG בערות ושינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו