מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיקים לבני בן שנתיים - אמא מודאגתשרית אשל22/04/2009
שלום, לבני בן השנתיים יש למעלה משנה וחצי טיקים באוגוסט 08 נעשה לו MRI מוחי לשלול אפליסיה, הבדיקה יצאה תקינה. ב- 16.9.08 ביקרנו אצל ד"ר בלומקין לובה נוירולוגית ילדים המתמחה בתנועות אצל ילדים, יש לציין שאת הטיקים הוא עושה בד"כ כ- 99% רק בשעות הבוקר, כל הגוף שלו זז, ידיים אגן ולפעמים רגלים, יכול לעשות זאת במשך שעות בזמן זה הוא מבצע את הפעילות בגן אך בקושי ותסכול, מפיל דברים ולא יכול לשבת הרבה זמן בריכוז. ד"ר בלומקין ראתה סדרה של סרטונים ומסרה שזה יעבור עם הזמן. אך בשיחה עם הגן שלו נמסר לי שלא רק שלא הפסיק אלא החמיר. שמתי לב שכשהוא מתרגש הוא ממש עושה זאת. זה לוקח לו המון אנרגיה הוא מזיע מאוד, יש לציין שהוא לא משמיע קולות עם התנועות האלו, אך לי ממש כואב הלב לראות זאת.
אשמח מאוד אם תייעצו לי מה לעשות, לאן לפנות לא רוצה לחכות יותר רוצה עוד דעה. תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון לילד נעשה EEG ולא MRI
שרית אשל22/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי24/04/2009לאמא המודאגת
לא הייתי רוצה לחוות דעה על אבחנה של רופא אחר ללא בדיקת הילד.
גם לא כתבת אם ההתפתחות של ילדך תקינה.
ברצוני רק לציין שהתופעה של טיקים לא אופיינית לגיל חצי שנה שבו התחילו התופעות אצל בנך ויתכן שמדובר בהפרעת תנועה מסוג אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מהאמא המודאגת...
שרית אשל25/04/2009תודה על תשובתך, לשאלתך, התפתחות הילד שלי תקינה ומתאימה לגיל שנתיים.
אני מאמינה שזה החל בגיל חצי שנה אולי קצת יותר, אך המצב רק מחמיר והטיקים נמשכים זמן רב יותר עם תזוזה של כל הגוף לדעתי החמיר.
ברור לי שאינך יכולה לתת אבחנה באמצעות המייל ואת צריכה לראותו, האם לדעתך זה לא שייך לתחום הנורולוגיה, האם נתקלת במקרה כזה? האם את מטפלת במקרים כאלו? ואם לא אשמח באם תפני אותי לרופא אחר. אני לא יודעת מה לעשות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיקים
פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי25/04/2009לשרית שלום
זה בהחלט שייך לתחום הנוירולוגיה של ילדים.
אם המצב מחמיר יש צורך להתייעץ שוב עם נוירולוג ילדים על מנת לבסס את האבחנה ויתכן שגם לשקל טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשייבי לי
אושרי02/07/2009תשמעי אח שלי לפני חודש התחיל לעשות טיקים בעינים אני גם ממש עצוב מזה
אבל הגעתי למסקנה שאין ממש מה לעשות אלא לחכות שהטיקים המעצבנים יפסיקו מעצמם לא להעיר על זה זה רק יגביר את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)