מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמונת לנוקס גסטואמא07/05/2009
לד"ר בן זאב מודה לך מאוד על תגובותייך ותשובותייך בפורום זה הייתי לי לעזר רב בחודשיםהאחרונים והארת את עיני בתשובותייך , תודה לך.
ולשאלתי בעבר שאלתי .בפורום זה לגבי תסמונת לנוקס גסטו שבני בן 16 מאובחן בה וסיפרתילך שרק בגיל 15 אובחן כי לפני זה לא היו פירוכוסים.
בני שותה דפלפט ולמיקטל בתוספת קרניטין. האפילפסיה מתבטא בעיקר בריפיונים מס' רב של פעמים ביום ונפילות (איבוד של טונוס) בעבר שתה טופמקס קפרה קלונקס ודיאטת אטקינס שלא עבדו כלל אלא לפי דעתי רק החמירו את המצב.
בעבר עניתי לי שיש הפוגות בתסמונת זו למה הייתה כוונתך ?
האם יהיה מצב שיהיה מאוזן שלא יהיו לו פירכוסים כלל ימים ,חודשים ארוכים או שנים ופתאום שוב יחזור לפרכס? למה התכוונת שאמרת יש תקופות של רגיעה?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנוקס גסטו
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב07/05/2009כמובן שמהלך של תסמונת לנוקס גסטו המתחילה בגיל 15 אינו מאוד מוכר כי הינו מאוד נדיר הערכתי היא שאם אכן זו אבחנתו בעשור הקרוב אם יהיו הפסקות בפרכוסים הן יהיו למשך שבועות עד חודשים ואז סביר שיתחדשו. יכול להיות שבגילאים גבוהים יותר (לכיוון 25-30 תהיה רגיעה משמעותית יותר. אך הדבר השנוא עלי ביותר במקצועי הוא לשחק את הנביא קל לי בהרבה לפתור בעיות עכשויות ולקוות לטוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)