הליכה על קצה האצבעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליכה על קצה האצבעות
    שאלה
    28/06/2009

שלום רב. מה עושים לגבי ילד בן 4 ברגע שהתחיל ללכת, מתהלך על קצה האצבעות . כשהוא נועל סנדלים הוא הולך רגיל. אבל רוב היום הוא מתהלך יחף בבית, כי טוען שזה נוח לו, והוא כל הזמן הולך על קצה האצבעות, ועתה אחיו בן 3 גם "למד" ממנו וכשהוא יחף הוא גם הולך על קצות אצבעות, הערות לא עוזרות, זה נראה בלתי רצוני. מה עושים. ושאלה נוספת אודה אם תעזרי לי למרות שזה הפורום הלא מתאים, מה הסיבה שגיליתי שלילד בן ה-3 מספר צפורניים בידיים וברגליים נהיו שקועות מאד. תודה רבה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליכה על קצה האצבעות

הוספת תגובה

• הליכה

פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי
    02/07/2009

יש צורך לבדק אותו בבדיקה נוירולוגית ולשלל שיש מתח מוגבר או החזרים ערים וכי לא מדובר בהפרעה מתקדמת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי חייבת לכתוב כאן

על קצות
    09/07/2009

כמובן מבלי להטיל צל של ספק או דופי בהכוונת הנוירולוגית. שבתי בת ה- 11 גם כן התהלכה ועד היום אוהבת להתהלך ולרוץ רק על קצות האצבעות. אלא שזה קרה לפני עידן המחשב והפורומים ולא חשבנו אפילו שיש בזה בעיה מסוג כלשהו.
    לימים התברר שהילדה מחוננת בריקוד ומופיעה על במות עם בנות הגדולות ממנה במספר שנים.
    אין אני באה לאמר שבנך יהיה רקדן וגם לא שיש לזלזל ברפואה, אלא לאמר שלעיתים הדברים יותר פשוטים ממה שאנו עושים מהם. אז אל תתעצבי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו