אי שקט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי שקט
    מריסאת
    10/07/2009

שלום לכם
    יש לי שאלה ספיציפית, יש לי תיאומים עם מחלה ניורודגינראטיבית- אין אבחנה סופית- שסובלים מפרקוסים אך מאוזנים על ידי תרופות
    אך הבעיה שלהם היא חוסר שקט, מתח וחוסר שינה, ספאסטים מאוד,מתעוררים מספר פעמים בלילה כל שעתיים ועד שהולכים לישון זה סיוט של שעתיים בממוצע
    איך אני יכול לעזור לילדים וגם לנו ההורים להרגיע את הילדים- נסינו ריבוטריל במינון של טיפה ביום שלא עזר, האם זה תת מינון או מה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי שקט

הוספת תגובה

• אי שקט

פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי
    11/07/2009

מה משקלם ומה הגיל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי שקט ןעצבנות יתר

מריסאת
    12/07/2009

בני שנה ושמונה חודשים, משקל 8500 גרם
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי שקט

פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי
    12/07/2009

כן ניתן להגדיל את המינון ל-2 טיפות. לגבי המשך העליה ניתן לעלות רק לאחר בדיקת הרופא הנוירולוג
    בעקר מכיון שמדובר במחלה דנרטיבית של המוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו