מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכות בראשמאיה06/08/2009
שלום רב,
הבת שלי בת שנה וחודשיים. היא חוטפת כל הזמן מכות בראש. למשל הולכת מתחת לשולחן האוכל הגדול מעץ ולפני שאנחנו מספיקים להגיע אליה היא כבר מתרוממת ונעמדת וחוטפת מכה רצינית בראש מהשולחן. יש כמובן דוגמאות נוספות... אני החלטתי שאני אהיה הרבה יותר צמודה אליה למרות שזה קשה כי היא הולכת מאוד מהר ומתרוצצת בלי סוף בבית. השאלה היא האם יכול להיות שנגרם לה נזק מכל המכות שהיא קיבלה עד כה? נניח 15 מכות בראש. אני נורא מוטרדת. איזו פגיעה בעצם יכולה להיות ממכות רבות בראש (שאמנם מסתיימות בדקה של בכי ולא יותר אבל עדיין בראש)
תודה
אני נשמעת אולי אמא מזניחה אבל אני ההיפך הגמור, "רק" בנישה הספציפית הזאת אני לוקה בחסר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכות בראש
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב07/08/2009אין כל נזק ממכות אקראיות מסוג זה בראש כפי שאת מתארת וקורות הרבה בילדים בגיל זה אז אינך צריכה להרגיש מזניחה. אם היא נוטה לחטוף צריך אולי קצת לארגן מקומות בבית כמו פינות חדות וכו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מאיה08/08/2009ומה בדבר סימן כחול גדול במצח שנשאר הרבה זמן עד שעבר ונגרם כתוצאה מניסיון טיפוס לא מוצלח על הספה. היא החליקה על הרצפה ישר על המצח. גם לא לדאוג יותר מדי? או שזה אזור יותר בעייתי דווקא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)