מכות בראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכות בראש
    מאיה
    06/08/2009

שלום רב,
    הבת שלי בת שנה וחודשיים. היא חוטפת כל הזמן מכות בראש. למשל הולכת מתחת לשולחן האוכל הגדול מעץ ולפני שאנחנו מספיקים להגיע אליה היא כבר מתרוממת ונעמדת וחוטפת מכה רצינית בראש מהשולחן. יש כמובן דוגמאות נוספות... אני החלטתי שאני אהיה הרבה יותר צמודה אליה למרות שזה קשה כי היא הולכת מאוד מהר ומתרוצצת בלי סוף בבית. השאלה היא האם יכול להיות שנגרם לה נזק מכל המכות שהיא קיבלה עד כה? נניח 15 מכות בראש. אני נורא מוטרדת. איזו פגיעה בעצם יכולה להיות ממכות רבות בראש (שאמנם מסתיימות בדקה של בכי ולא יותר אבל עדיין בראש)
    תודה
    אני נשמעת אולי אמא מזניחה אבל אני ההיפך הגמור, "רק" בנישה הספציפית הזאת אני לוקה בחסר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכות בראש

הוספת תגובה

• מכות בראש

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    07/08/2009

אין כל נזק ממכות אקראיות מסוג זה בראש כפי שאת מתארת וקורות הרבה בילדים בגיל זה אז אינך צריכה להרגיש מזניחה. אם היא נוטה לחטוף צריך אולי קצת לארגן מקומות בבית כמו פינות חדות וכו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

מאיה
    08/08/2009

ומה בדבר סימן כחול גדול במצח שנשאר הרבה זמן עד שעבר ונגרם כתוצאה מניסיון טיפוס לא מוצלח על הספה. היא החליקה על הרצפה ישר על המצח. גם לא לדאוג יותר מדי? או שזה אזור יותר בעייתי דווקא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו