אפילפסיה שפירה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילפסיה שפירה.
    גלי
    06/09/2009

שלום יש לי ילד בן 10 וחצי במעקבים בניאורולוגיה ילדים בתל- השומר הוא סובל מאפילפסיה שפירה הוא חווה מיספר התקפים בודדים עכשיו היתה רגיעה של שנה וליפני מיספר ימים זה החל מעייפות שאני לא רגילה ליראותו כך כי הוא פעיל מאוד כדורגל. כדורסל. ופעיל במשך שעות היום בימים האלו הוא חלש ועייף הולך לישון כבר בשעה 7 בערב ומיתעורר ב 5 בבוקר שזה לא אופיני לו היום הוא חזר מבית-הספר חלש מאווד וטוען שכואבות לו מאוד הרגלים והראש והעיניים יותר נכון העפעפים ניפתחות וניסגרות המון כאילו שהוא לא יכול להחזיק את עיניו פקוחות ומיתלוננן הרבה על עיפות האים יכול להיות שזהו סוג של התקף? כי מידי פעם הוא אומר לי אמא אני לא יודע מה יש לי אני מרגיש כמעיין ריחוף מה עלי לעשות? עליי לציין שאינו נוטל שום טיפול תודה גלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילפסיה שפירה.

הוספת תגובה

• אפילפסיה שפירה

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    08/09/2009

אני מבינה שאינו מקבל טיפול תרופתי כך שלא ניתן ליחס את התיאור לתופעת לוואי של תרופה. הייתי מציעה לאור התלונות החריפות שתיפנו קודם כל לרופא הילדים כי אולי פשוט מפתח מחלה (שפעת) ואם זה ישלל תגיעו בשבוע הקרוב בשעות היום לחדר מיון בשיבא ויבדק על ידי רופא ילדים במיון ובהמשך אחד הנוירולוגים ויוחלט אם ישנה בסיס לחשוב שיש סיבה נוירולוגית לתלונות .התלונות שאת מתארת הסבירות שהן פרכוס או הפרעה אפילפטית נמוכה מאוד בעיני אך ההסטוריה תלקח בחשבון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו