התקפי זעם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי זעם
    שי
    16/09/2009

שלום רב.
    בתי בת שנתיים ו-3 חודשים. בעלת אוצר מילים גדול, מדברת בצירופי מילים.
    מזה כמה חודשים יש לה התפרצויות זעם בהם בועטת ואף מכה אותי ללא סיבה נראית לעין.
    גם באמצע הלילה קורה שמתעוררת על ידי ומתחילה לבעוט בי ולהתרגז. האם זה דבר שכיח לגיל שלה אף שאין סיבה שתתרגז?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי זעם

הוספת תגובה

• האם היא זוכרת זאת בבוקר?

אירית
    17/09/2009

כאמא, אני רוצה לספר לך שאצל ביתי היו מקרים דומים בלילה. על אף שלעיתים היא היתה עם עינים פקוחות הסתבר שהיא בעצם פעלה מתוך שינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאירית

שי
    17/09/2009

תודה לך שהתעניינת בבעייתי.
    התקפי הזעם קורים לא רק בשינה אלא גם במהלך היום.
    האמת שהילדה נכנסה למעון השנה אחרי שהייתה עימי בעצם מרגע שנולדה וההתקפים החמירו אך גם לפני שנכנסה למעון הייתה לפעמים מתרגזת לדוגמא: אוכלת ובאמצע הארוחה מעיפה פתאום את הצלחת לרצפה וצועקת מבלי שנדע למה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקפי זעם

פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי
    19/09/2009

התופעה אינה נוירולוגית.
    אני מציעה להתייעץ עם פסיכולוג ילדים שמתמחה בגיל הרך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו