אטקסיה צרבלרית כנראה על רקע גנטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אטקסיה צרבלרית כנראה על רקע גנטי
    חיה
    10/11/2009

יש לי 2 בנות עם תמונת MRI דומה. את הגדולה ראית כשהיתה בת 7 בתה"ש (מיקי הר-גיל) הביא אותנו. היא נחשבה לDCD/ , ואת גם סברת כן.בהמשך בעקבות חשד אצל הבת הקטנה, בצעתי גם לה MRI שגילה אטקסיה. (היפופלזיה או אטרופי)
    לאחרונה קראתי מחקרים חדשים על קשר בין צליאק. לאחי 2 ילדים צליאקים. האם כדאי לבדוק בענין, ואם את יודעת על מכון טוב שכדאי לבצע שם את הבירור?
    (חוץ ממגן בוולןפסון שכבר מכירים אותנו.?
    תודה
    חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מרפאה מיוחדת לאטקסיה

אמא
    11/11/2009

בס"ד

שלום חיה, גם לבן שלי היה ויש בעיות של אטקסיה ופניתי למרפאה מיוחדת בבית חולים ספרא לילדים בתל השומר והם עזרו לי מאוד. אני ממליצה לך מאוד להגיע אליהם: 03-5342534, האחות יונית- 0526667030. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אטקסיה

פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב
    17/11/2009

תוכלי להגיע אלינו לשיבא למרפאתה של ד"ר ניסנקורן (שמתמחה באטקסיות) נשמח לנסות לעזור- תוכלי לשלוח הפניה או מכתב לפקס היחידה ונשמח לעזור בתהליך האבחון 0350305031 

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו